"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Massimo-Maccarone.jpg

Еве уште еден заборавен чоек. Масимо Макароне, златни години имаше во Сиена сега гледам се влече во Емполи на позајмица е од Сампдорија. Можеше да има кариера во Милан. Овој ќе го памтам ко ќе дадеше гол и Бранко на телма коа се дереше: „Голлл Макароне, Макароне. :icon_mrgr:

Massimo-Maccarone.jpg

Еве уште еден заборавен чоек. Масимо Макароне, златни години имаше во Сиена сега гледам се влече во Емполи на позајмица е од Сампдорија. Можеше да има кариера во Милан. Овој ќе го памтам ко ќе дадеше гол и Бранко на телма коа се дереше: „Голлл Макароне, Макароне. :icon_mrgr:
кошмар на милан беше...увек по 2-3 гола им шибаше :D

кошмар на милан беше...увек по 2-3 гола им шибаше :D

Знам се сеќавам и на тоа. Иначе дете на Милан беше од младинските тимови али го разнесоа со позајмиците и на крај го продадоа на Емполи за мала сума пари а играчиште можеше да биде доколку останеше во Милан.

Не сум грешка бе. 100% сум сигурен дека ја доби Златната Топка во 2007ма. Тогаш играше во Милан, освои и ЛШ, беше и најдобар стрелец во ЛШ таа сезона. Играше и за репрезентацијата на Бразил, сега не знам дали игра. Еве, прогуглај малце, ако не ти текнува на играчот, види слики, видеа од него нешто, сигурен сум дека ќе се сетиш на него. ;)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/kaka/profil/spieler_3366.html
Пробај овде и види .BTW Ќе игра сега за милан пак ,ете и цена и се имаш таму

А ви текнува ли на Хозе Мари од Милан, а а а ? :)

Како може да се заборави зверов. Се сеќавам 2000 им го шибна на Барселона. Сеа во Херез игра и фантастичен е таму.

Го памти некој Давид Одонкор? Со игрите на СП 2006 година му предвидуваа светла иднина, ама откога отиде во Бетис го искинаа повредите. И еве го сега во Ховерла во Украина играл. :tapp:
371px-David_Odonkor.JPG

Го памти некој Давид Одонкор? Со игрите на СП 2006 година му предвидуваа светла иднина, ама откога отиде во Бетис го искинаа повредите. И еве го сега во Ховерла во Украина играл. :tapp:
371px-David_Odonkor.JPG
Аууу да да, многу ме потсетува на рибери. Слични позиции, слични играчи и двајцата од нигде влетаа у тимовите за СП2006 и двајцата дебитираа за репрезентација на пријателските пред светското

Паскал Чимбонда ?
Себастијан Дајслер?
Тобијас Рау?

Незнам дали го има спомнато некој, ме мрзи да прегледувам..
Christoph Metzelder

малку офтопик... Форлан у интер е уште или?

Richard Wright - талент во Ипсвич, слично на Батланд денес, отиде во Арсенал како таков и напушти зошто не сакаше да му биде замена на Симан. Отиде во Евертон каде пак му беше замена на Најџел Мартин :pos: на една утакмица памтам требаше да го замени Мартин кој се повреди, отиде на загревање, не го виде знакот да не се гази тревата што е за посетители и се сопна и повреди и тој :pos: од тогаш почна да шета по клубови, секоја година нов клуб, сега не знам кај е. Омг у Сити бил да лапа пари, сеа видов на Гугл :facepalm:

Гуркуф не знам дали го спомна некој, добро играше за Милан, се најавуваше дека е sвезда во подем, после не го откупија, така нешто беше и си се врати во Франција. Денес ни трага ни глас од него.

Rafael Sobis - од наредната бразилска генерација тоа време, овој беше пола пола, по мајка од Русија мислам, Милан го сакаа ама тогаш го купија Бетис, наводно во топ 5 бека ќе стануваше ама ништо. Гледам еве се вратил пак во домовината.

Ми текнаа уште 2-3 ама ми се спие ај утре :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom