- Член од
- 28 август 2009
- Мислења
- 1.529
- Поени од реакции
- 3.174
Независноста на Косово е незаконска и неморална,постои резолуција која го докажува тоа.
Косово не е никаков посебен случај.
Косово не е никаков посебен случај.
А треба ли тебе да ти се црта кај е копчето за пријавување на несоодветни мислења, или знаеш да читаш?Acid
Што не ја затвориш и оваа тема, како онаа претходната, поради наводни меѓуетнички тензии и провокации?????
Што поголема провокација и тензија од дискусија за некој си ослободен од соседството, кој благе везе нема со нашава држава, освен што 10% поклоници на двоглавиот орел свршаваат на типов, и со самото тоа ги провоцираат сите останати.
Треба ли да ви се црта на вас модераторите што и кој започнува провокации, или посреди е нешто друго?
Ај 100 години Албанско знаме, 100 години матична држава Албанија.... да помине некако.
Ама и ова ли сеа, осуденици од Хаг, убијци на цивили, треба да слушаме и читаме како биле невини, ни на мравка не газеле.
п.с. ме интересира, ова е Македонски Форум, така?
А треба ли тебе да ти се црта кај е копчето за пријавување на несоодветни мислења, или знаеш да читаш?
За разлика од другата тема која ја спомна погоре, за оваа немам видено ниедна пријава. Ниту ме интересираат сите теми, ниту пак можам да постигнам да ги прегледам (без ваша асистенција).
Те молам во иднина не ме „пингај“ без потреба.
А каква провокација е темата ?Каква бе пријава на мислења.
ТИ ја пријавувам цела тема !!!
Сама по себе е провокација.
Никој не знае, само тој.......А каква провокација е темата ?
Кога удараме, удараме јако......пичкиштата ги вадеа со автобуси од селото, заради наша полиција и армија....да не се лажеме....да не беа јенки, ташак од прослава ќе имаше пред некој ден....Ај ај ја затера сега и ти.Или сме монасите на Далај Лама или ептен тешки пичкишта според твојот опис.
Како и да е со такво однесување на никој народ не му се пишува добро....
Контекстот е тој, а може да сте невини само во лакт...Работите не треба да се гледаат вон контекст како што тебе ти прилега........
Кој ги убил 20годишниците и мене ме интересира, не само тебе, пред се сите сме луѓе........
И ние не сме отишле кај Клинтоновци, туку тие дојдоа тука, забележаа простор за манипулација и влегоа, а не дека им треба неопходен простор или причина..............
Ќутите затоа што така сакате, и толку смеете, а не дека сте цивилизирани...........да ве прашуваа вас, Солун ќе спаѓаше под Македонија........
Ние навистина сме невини, барем така гледа светот, и мило ми е што перцепцијата ми е добро, се поклопува со тоа на светот, а не изместена како вашата, ќе испадне дека целиот свет е против вас...............
Сарказам. Праење слеп при очи.Еј, фала што ја пријави. Мене не ми е провокација, туку соодветна тема за овој подфорум.
Заслепеност. Збунетост.А каква провокација е темата ?
Провокација. Обид да се биде муд(р)оња, арно ама тој епитет не оди со твојата персона.Никој не знае, само тој.......
Фала за одговорот уште еднаш.Сарказам. Праење слеп при очи.
Заслепеност. Збунетост.
Провокација. Обид да се биде муд(р)оња, арно ама тој епитет не оди со твојата персона.
Што да славиш?Хаг го изгуби значењето одамна, некој има поголеми планови со Балканот. И на Гадафи му го бацуваа газот, на крај видовме како заврши. И овие исто ќе завршат, само би сакала да доживеам да славам.
Мир.Што да славиш?