Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
  • Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
samo so go izgledav American Psycho i ne mi e jasno dali
Bateman celo vreme si prael filmoj ili stvarno gi ubival ljugeto, barav neso po internet negde piset vaka negde onaka , vase mislejne ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Mara izvrsil forumsko samoubistvo. He'll be missed. Zal mi e sto na vreme ne go slusnav negoviot cry for help, ama toa e sto e. :D

Inace, The Bourne Legacy 2012 720p BluRay x264-SPARKS

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Мора некој да ги изхејта модераториве тука да не се опуштат многу :D

Категориите Romance / Comedy и Action во филмскиот каталог уште не се пополнети. Романтичните комедии ќе му требаат на ~A~ за да ебне нешо

И многу забушавате у „која серија повеќе ја сакате“... Немате сменето веќе долго време. ...или ми давате уште време да гласа некој за арестед? Само ја ли гласав за неа бе? :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ако не тепа арестед ќе те банираат, па ти пуштаат малце. :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мора некој да ги изхејта модераториве тука да не се опуштат многу :D

Категориите Romance / Comedy и Action во филмскиот каталог уште не се пополнети. Романтичните комедии ќе му требаат на ~A~ за да ебне нешо

И многу забушавате у „која серија повеќе ја сакате“... Немате сменето веќе долго време. ...или ми давате уште време да гласа некој за арестед? Само ја ли гласав за неа бе? :D
Ќе биде каталогот (политички одговор малу).:)

Инаку ако имаш некој дуел кој сакаш да го поставиме во темата за серии слободно пиши го тука, зашто во рок од некоја минута ќе ставам нешто што имам на ум.:)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ќе биде каталогот (политички одговор малу).:)

Инаку ако имаш некој дуел кој сакаш да го поставиме во темата за серии слободно пиши го тука, зашто во рок од некоја минута ќе ставам нешто што имам на ум.:)
The Mentalist Vs Lie to me ? :D Или можи овие на мтв шо одат да се стават во дуел.

Kajgana Shop

На врв Bottom