Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.587
Дечку некој филм Second World War да препорачате.Освен Letters from Iwo Jima,Pearl Harbour,Saving Privat Ryan.
Enemy at the gates, многу добар филм за битката за Сталинград, особено ако ти се допаѓаат филмовите со снајперисти.

Сигурно си ги гледал Шиндлеровата листа и Пијанист?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.415
Enemy at the gates, многу добар филм за битката за Сталинград, особено ако ти се допаѓаат филмовите со снајперисти.

Сигурно си ги гледал Шиндлеровата листа и Пијанист?
Трите филма ми се глеани и стварно Good Choise (y)Како и да е утре ќе ги гледам двата предлога на другиве членови што ме цитираа.Фала

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Дечку некој филм Second World War да препорачате.Освен Letters from Iwo Jima,Pearl Harbour,Saving Privat Ryan.
Види тука што не ти е гледано:

The Longest Day препорака од мене.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Band of Brothers и The Pacific. Мини серии се ама гледај ги, ќе се мрднеш колку се добро направени.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Кажи нешто што имаш гледано да ти кажеме слични. Да не нагаѓаме во празно, филмови од 1990 наваму има колку сакаш...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Абе ти ли си тој шо иде тука секој месец и бара мајндфак предлози? :D Се ти имаме дадено веќе ако си тој

И секогаш ти викам на гугл да бараш similar movies to [movie]

mr brooks, wrecked, jacob's ladder, the conffesion (mini serija, saatipol vkupno)

2

~2A

Гостин
Дајте филмчиња понови љубовни онака со малце подлабока приказна. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom