Фан Клуб: Интер

Mozese i da mu progledaat za toa ama aj , Cassano sekoj natprevar si drobi ne mu e prvpat :D. Citav Stankovic i Chivu uspesno se oporavile i ke se vratat vo timov :eek:, samo ako gi stavi vo igra!! Jas da bev na mestoto na Coutinho ke pobarav januari da me prodadat.

Jas da bev Coutinho sam ke si otidev od Inter,ke go platev ostatokot od dogovorot od moj dzeb.
Kakvo dete ni dreme na klupa,toa e cudo,abe pecen e za prv sostav be,treba utakmici vo noze da ima,od prva minuta,a ne na 10 minuti pred kraj go stavas kolku da se zagree.

Jas da bev Coutinho sam ke si otidev od Inter,ke go platev ostatokot od dogovorot od moj dzeb.
Kakvo dete ni dreme na klupa,toa e cudo,abe pecen e za prv sostav be,treba utakmici vo noze da ima,od prva minuta,a ne na 10 minuti pred kraj go stavas kolku da se zagree.

Isto i Duncan e pokvaliteten od Mudingayi , treba da mu se dade sansa , no neee, poveke sakaat da kupuvaat tretoklasni fudbaleri .

Уф кои камења сме,мамата на сите!Уф како се чувствувам,цел натпревар два шута кон голот!Леле парма да не може да се добие!Многу сум разочаран.вријам до нервоза!Немој некој да реплицира и да ги оправдува,......!УПМ!

Битно на Снајдер да заштедат 1.5 милион за да му ги дадат Бранка за шешири и за пензија за камењата од над 30 години...
Абе ишала да не влезиме во ЛШ па после да видам на кого ќе му намалува плата....
А онај Страма...гледа нешто што се дешава на натпреварот или само Барези кога ќе му шепне нешто...
Па на онаква скапана Парма да немаш 1 шанса СРАМОТА е.....
Битно 5 назад имавме, Занети и Нагатомо не префрлија центар а сепак БАЈМБИЈАНИ и АМАУРИ
си играа курташак со нас...
Милито 3 по ред не може да оди...ам ако игравме ЛШ среда-недела, сега 6 недели ќе му дававме
Кутињо нека си грее клупа и нека го пуштат во Еспањол...
Абе не можам да поверувам дека не го играат Снајдер заради пари ејјјјј
А за голот како ни се прошета батето АЛАЛ да му е....Гуарин место да му направи фаул тој се повлече :facepalm:
Абе мамицата од прв до последен....
Од сега ќе ги гледам како Syn што ги гледаше лани....
Ќе се нервирам заради ретарди...ма јок бре

ПС...ХАНДА (y)

Ни останува да се надеваме дека во зимскиот трансфер период ќе се купат салам играчи...ама ваква трансфер политика како што води Интер, тешко...

Бранка ако не донесе нешто квалитетно зимово, јас баш тој период ќе бидам во Милано и ако направи некој испад со трансферите, животот ќе му биде под знак прашалник.

ќе ме ругате АМА ....Страмачони е крив за све у задње време (да , и за победата над јуве ....)

Сега сфаќам дека уств. ист проблем ко Ранко има ....касно прави замени и најчесто му се нелогични .....

Isto i Duncan e pokvaliteten od Mudingayi , treba da mu se dade sansa , no neee, poveke sakaat da kupuvaat tretoklasni fudbaleri .

go nemam gledano Duncan,ama Coutinho da go drzis na klupa na smetka na ocajniot Milito,e toa ne go razbiram.
Pa da ti ebam mater stracatela,Parma se brani kako utre da e kraj na svet,ovoj mi go vadi Ricky,go stava Cou,a go ostava ocajniot i nikakov Milito...mislam,fuck logic.

Од каде да почнам ...
Одамна неам пишано ама вечерашниов натпревар ме натера да се исповедам
Со father почнуваа исповед така ;)

Страма , човекот кој за мене беше енигма , немав некој симпатии ниту ни забелешки кон него , меѓутоа вечерва ме убеди дека пост мурињо ерата е најконфузниот тренер кој сме го имале . Човеков едноставно незнае кај тера . Збунета поставеност , чудни и ненавремени измени и секогаш кога губиме во оган ги фрла младите играчи . 100% ни самиот незнае што му кажал на рики да игра убеден сум во ова .
Играчиве денес ме изненадија колку можат слабо да изиграат . Милито најверојатно нема да се врати во форма а тоа многу ќе не чини , зашто друг немаме . Касано фали , Снајдер фали а колку сме очајни па уште му забранија да игра ко на божем Барса сме па не ни треба , абе циркуз , глумење лудило . За другиве нејќам денес да коментирам колку беа трагични и очајни . Едино Гуарин денес беше светла точка во темниот тунел
Нема веќе да должам ама Интер нема тим за да се бори за титула и не заслужуваме .

А да ќе заборавев , видете го Самуел што напраи за голот , каков простор отвори на противникот , се врти со лице према наш гол и прави блок ко у рагби на нивниот противнички напаѓач , очаен , ова ни Вајс у наше првенство не го праи

Уште ќе го уценуваат Снајдер за платата,а тој е еден од ретките квалитетни играчи во тимов!
И одсега сите натпревари дома ќе ги играле во недела,да заштедат на струја! :D

go nemam gledano Duncan,ama Coutinho da go drzis na klupa na smetka na ocajniot Milito,e toa ne go razbiram.
Pa da ti ebam mater stracatela,Parma se brani kako utre da e kraj na svet,ovoj mi go vadi Ricky,go stava Cou,a go ostava ocajniot i nikakov Milito...mislam,fuck logic.
Мора да игра Милито, немаме друг напаѓач, освен Паласио, и детето Ливаја кој не е класичен напаѓач. Останавме без напаѓач, среќа и што до сега немаме повреди, односно Милито само во Серија А игра, иначе да игравме ЛШ ќе отидевме јабана порано, па и да не го украдевме Касано :pos:

Ovie se slednite natprevari

Inter-Palermo
Inter-Napoli
Lazio-Inter

Izgubivme znacajni bodovi protiv Parma i Cagliari , sega protiv Lazio i Napoli ke se znae za sto ke pretendiraat sezonava.

Кој им кур бизнис со Снајдер бе...
Преку кур више. Со аматерскава работа нигде нема да стигнеме.

Страма кажа физички паднале во второ полувреме....
АЛО КРЕТЕНУ подобро алиби не можеше да смислиш?? Па на Бенитез покажавме карактер беше подобро..
Ако паднале физички кој кур правиш прва измена во 75 минута и тоа Рики кој е од помладите а ги оставаш
Камби, Милито и компанија кои не можеа да одат?
Што ќе се случуваше ако игравме ЛШ... е тогаш ќе бевме трагедија...
Во ЛЕ ем игра со деца и го ротира составот ем екипата не му била физички спремна...ОТЕПАЈ СЕ и спаси не...
Зошто до 75 минута игра со 3 стопери кога Парма го има само Амаури како единствен шпиц а Бијабијани и тој другиот се по крилата...Епа затоа ти падна екипата физички кога овие назад се без работа а средината си трчка 3 на 5...
Камби да го играше како лажен стопер сигурен а место кој било од оние назад да играше Кутињо како АМЦ а Алварез да си играше по крило дека ќе ги добиевме лесно....ама тоа е... тепавме 2-3 пати килаво во гости без игра ама секој ден не е Велигден....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom