Ѓорче 1932
тој сум...
Милито го остава во игра,а го вади Рики кој до тогаш многу се трудеше,го имаше низ цел терен,добро здрав ли си бе Страчатела една.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Знам, али дека пишав порано да извади од одбрана и да стави во средина, он во 85та го прави тоа. Многу порано требаше, ете ти одбрана со 3ца, се испотепаа со 1 напаѓач и им даде играч кој им претрча пола терен, а притоа Камби и Гуарин си џогираа. Заради ова си го сакам Гаргањо, он барем ќе трчаше по него.Таа беше втората![]()

Затоа кога ја доби казната пишав дека многу го оштети тимот со таквото негово однесување, он е последен кој треба да дели правда, и тоа не му беше прв пат ми се чини.Sega se gleda kolku e vazen Cassano za ovoj tim ! Mizerii , koga imaa sansa da namalat na 1 bod tie prikazuvaat mec so nikakvo zalaganje . Ah Milito vecerva nemase sto da promasi -NIEDNA sansa!
Затоа кога ја доби казната пишав дека многу го оштети тимот со таквото негово однесување, он е последен кој треба да дели правда, и тоа не му беше прв пат ми се чини.
. Citav Stankovic i Chivu uspesno se oporavile i ke se vratat vo timov
, samo ako gi stavi vo igra!! Jas da bev na mestoto na Coutinho ke pobarav januari da me prodadat.