Фан Клуб: Интер

Милито го остава во игра,а го вади Рики кој до тогаш многу се трудеше,го имаше низ цел терен,добро здрав ли си бе Страчатела една.

Овој Гуарин е ѕвер, само малку поише да има у главата и да не е толку себичен. Криво ми е што не си ги користиме шансите да дојдеме поблиску до врвот, иако пред почеток на сезона некој да ни понудеше место што води у ЛШ би потпишале со две раце.

Иначе Кутињо има најдомаќинска фризура:pos:

Ајде бе ПАРМА му ја скри топкаа да ти ебеам Страмачони, ова веке ја прели чашата мислам дека СТРАМАЧОНИ не треба да има повеке кредити. Треба да му се покаже излезната врата.

Беда и очај,не знам како можеше цела утакмица ниедна акција и шанса да направат.:mad:
П.С. Дочекавме Бамбини да игра кур со јакава одбрана.

Sega se gleda kolku e vazen Cassano za ovoj tim ! Mizerii , koga imaa sansa da namalat na 1 bod tie prikazuvaat mec so nikakvo zalaganje . Ah Milito vecerva nemase sto da promasi -NIEDNA sansa!

Таа беше втората :)
Знам, али дека пишав порано да извади од одбрана и да стави во средина, он во 85та го прави тоа. Многу порано требаше, ете ти одбрана со 3ца, се испотепаа со 1 напаѓач и им даде играч кој им претрча пола терен, а притоа Камби и Гуарин си џогираа. Заради ова си го сакам Гаргањо, он барем ќе трчаше по него.

Не знам како е слеп толку Страма:
1. Парма се брани со 11 играчи, Интер напаѓа со 5 играчи.
2. Алварез играше како задњи везни, еднаш не го видов напред, играч помалку на терен.
3. Кога немаш „фантазер“ како Касано во тимот, тогаш појачај го средниот ред.

Uzas e Strama poslednive utakmici, smeski. Isto i Tajmingot za izmeni strava mu e... a i neznam kako bara pobeda so alvarez pred coutinho.
Isto i Branca da go pozdravam mu ebam sesirite, so koj pamet im se nudat novi dogovori na igracive pred bitni utakmici? Cekaj neka doe zima pa nudi brkaj pravi so sakas ebem ti pametot

Бојкот до полусезона,бојкот поради тоа што Милито и кога е очаен на терен,нема муда да го извади и да го стави Коутињо,Ливаја,бојкот поради тоа што страчатела воопшто нема јајца да направи храбри измени,бојкот поради тоа што поради кој кур го земаа Переира

Алварез и Кутињо се печени за интер примавера :pos:
Гуарин, Паласио сепак не се класа играчи :facepalm:

Страма не е врвен тренер, така да јас лично не очекувам ништо повеќе од овој тим на интер. Сепак за врвот треба многу поискусен тренер со бар 2-3 класа играчи.

Калчото стана најслабата лига во Европа, дефинитивно :eek:

Sega se gleda kolku e vazen Cassano za ovoj tim ! Mizerii , koga imaa sansa da namalat na 1 bod tie prikazuvaat mec so nikakvo zalaganje . Ah Milito vecerva nemase sto da promasi -NIEDNA sansa!
Затоа кога ја доби казната пишав дека многу го оштети тимот со таквото негово однесување, он е последен кој треба да дели правда, и тоа не му беше прв пат ми се чини.

Абе Касано пола тим ни е, кога игра тој барем ќе направи некоја шанса за Милито, сега ни еден шут немаше.. т.е имаше еден, ама 0.05km/h одеше. Ептен слабо, само неколку шанси преку Гуарин, една на Камбиасо со глава и толку. Лесно не поминуваа, фалеше Гаргано. Камбиасо ептен слаба утакмица, исто како Рики.

Затоа кога ја доби казната пишав дека многу го оштети тимот со таквото негово однесување, он е последен кој треба да дели правда, и тоа не му беше прв пат ми се чини.

Mozese i da mu progledaat za toa ama aj , Cassano sekoj natprevar si drobi ne mu e prvpat :D. Citav Stankovic i Chivu uspesno se oporavile i ke se vratat vo timov :eek:, samo ako gi stavi vo igra!! Jas da bev na mestoto na Coutinho ke pobarav januari da me prodadat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom