Assassin's Creed III

• Креатор на темата Креатор на темата stick figure
  • Време на започнување Време на започнување
Ја се испозаебав со акаунтот, забораив и јузер и пасворд и се.. влагање со полиција сега.А убаво ми тргна вчера...

Ја се испозаебав со акаунтот, забораив и јузер и пасворд и се.. влагање со полиција сега.А убаво ми тргна вчера...
симни си го кракот од Theta, со него не ти треба акаунт ;) а и секако акаунтот ти е најверојатно баниран ако си го користел кракот за uplay.

симни си го кракот од Theta, со него не ти треба акаунт ;) а и секако акаунтот ти е најверојатно баниран ако си го користел кракот за uplay.

Дај линкче во Приватна порака, ама џабе ми е пак одпоново треба да почињам, се напнав куров

Имресии од играта? (без спојлери) Како што изјавиа овие од Ubisoft, до сега најдобра АС. Што викате вие после изигран период? Јас моментално ја симнувам од Skidrow. Онака од она што го гледав, има доста да се истражува и да се прави

Имресии од играта? (без спојлери) Како што изјавиа овие од Ubisoft, до сега најдобра АС. Што викате вие после изигран период? Јас моментално ја симнувам од Skidrow. Онака од она што го гледав, има доста да се истражува и да се прави

Најдобра AC до сега indeed. Првпат Assasin's Creed игра да не ми биде досадна. Плукав по игрицава пред да ја пробам но одкако го сторив тоа, what can I say, I'm impressed.

Баш сега читав, многу луѓе се жалат од тоа што играта се чувствува празна. Едноставно немало амбиент како што имаа претходните игри

Баш сега читав, многу луѓе се жалат од тоа што играта се чувствува празна. Едноставно немало амбиент како што имаа претходните игри

Си читал, не си искусил на своја кожа. И да, го нема тој ДОСАДЕН амбиент како предходните игри.

2:30 сати имам изиграно и само што ја завршив втора секвенца xD За сега се ми е одлично освен Draw distance кој поради конзолите е стварно очаен.

Еве, мене уште ми е на download...само да прашам:

Во рецензиите за конзоли кога излезе читав дека имало некои помали багови. Присутни се и на РС верзијата?

Одиграв едно 2-3 саати но морав да ја избришам бидејќи мојата канта едвај ја тера.

Што знам, не е лош сетингот ама Бостон не ми се допадна, премал делува за да можеш да правиш паркур потези како во претходните делови.

Meanwhile

има некоја солоција за лагот во играта и тоа што на почетокот играта замрзнува и мора да се исклучи?? глеав и други верзии истиот проблем го имаат...утре излегва пач али колку ке го реши проблемот не знам...

Кај мене нема лаг нуту па се исклучува, можда е до конфигурацијата, иначе мене ме нервира шо сега за сега( до конор сум стасан) има премногу cinematics

Кај мене нема лаг нуту па се исклучува, можда е до конфигурацијата, иначе мене ме нервира шо сега за сега( до конор сум стасан) има премногу cinematics
исто и кај мене јас повеке од 2/3 ја изиграв и не ја играм веке дека 2 мин играш пола саат видео

не вервам да е до конфигурација од 6гига рам графичка енвидиа 540 2 гига колку да е појака? скапав барање низ страните нема солуција ми се скурчи и играта хах :)

не вервам да е до конфигурација од 6гига рам графичка енвидиа 540 2 гига колку да е појака? скапав барање низ страните нема солуција ми се скурчи и играта хах :)
прочитав негде дека бета драјвери за нвидиа помагале ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom