симни си го кракот од Theta, со него не ти треба акаунт а и секако акаунтот ти е најверојатно баниран ако си го користел кракот за uplay.Ја се испозаебав со акаунтот, забораив и јузер и пасворд и се.. влагање со полиција сега.А убаво ми тргна вчера...
Дај линкче во Приватна порака, ама џабе ми е пак одпоново треба да почињам, се напнав куровсимни си го кракот од Theta, со него не ти треба акаунт а и секако акаунтот ти е најверојатно баниран ако си го користел кракот за uplay.
Најдобра AC до сега indeed. Првпат Assasin's Creed игра да не ми биде досадна. Плукав по игрицава пред да ја пробам но одкако го сторив тоа, what can I say, I'm impressed.Имресии од играта? (без спојлери) Како што изјавиа овие од Ubisoft, до сега најдобра АС. Што викате вие после изигран период? Јас моментално ја симнувам од Skidrow. Онака од она што го гледав, има доста да се истражува и да се прави
Си читал, не си искусил на своја кожа. И да, го нема тој ДОСАДЕН амбиент како предходните игри.Баш сега читав, многу луѓе се жалат од тоа што играта се чувствува празна. Едноставно немало амбиент како што имаа претходните игри
2:30 сати имам изиграно и само што ја завршив втора секвенца xD За сега се ми е одлично освен Draw distance кој поради конзолите е стварно очаен.Имресии од играта? (без спојлери) Како што изјавиа овие од Ubisoft, до сега најдобра АС. Што викате вие после изигран период? Јас моментално ја симнувам од Skidrow. Онака од она што го гледав, има доста да се истражува и да се прави
исто и кај мене јас повеке од 2/3 ја изиграв и не ја играм веке дека 2 мин играш пола саат видеоКај мене нема лаг нуту па се исклучува, можда е до конфигурацијата, иначе мене ме нервира шо сега за сега( до конор сум стасан) има премногу cinematics
прочитав негде дека бета драјвери за нвидиа помагалене вервам да е до конфигурација од 6гига рам графичка енвидиа 540 2 гига колку да е појака? скапав барање низ страните нема солуција ми се скурчи и играта хах