Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Одлично што има тука админи на фејсбук фан стараниве, баш сакав да коментирам. Проблемот е што се обидувате да бидете професониалци, а далеку сте од тоа. Идеално би било кога статусите би ви биле објективни, а не мислења на поединци. Од друга страна стварно е срамота да напаѓате "конкурентните" страни, не ви доликува. Башка ниту еден од вас е во директен контакт во стручен штаб или сл, па да биде потполно во право... Се се врти околу шпекулации. За да одбегнете било какви непријаности, најдобро би ви било да после секоја новост да ставете извор, линк од каде сте ја виделе информацијата. И последна и според мене многу битна забелешка е што има премногу правописни и граматички грешки, обврнете малку повеќе внимание.

Да не ме сфатите погрешно, не ми е целта да навредам некого, или да кажам дека некоја страна е подобра од друга, туку едноставно ова е мое објективно гледиште на работите, може слободно да го прифатите или не.

Ranomi пријателе, Пеџа е во право...не ви мисли лошо.....искрено сите сте исти, исто како него и јас многу многу ретко коментирам ама секогаш ги гледам насловите....и глупо ми е кога ќе пишите нешто (зборувам и за вас и за Мац Редс) а не оставате линк.....твитер, тоа е работа кој секој можи да ја има и да пишува разно разни глупости....вие не сте професионалци,вие само му ги носите информациите на нас, на Македонскиот народ за Ливерпул.....ех си велам кога би имал повеќе слободно време (за жал го немам) би направил таква Македонска страна за Ливерпул што други воопшто ќе немаат потреба да прават и да ми бидат конкуренти....во нити еден случај не смеете да критикувате....на Мац Редс лани кога изгубивме од КПР пишале утакмицата била местена...алоооооооооообре па зарем така да пишуваш за својот клуб??? (не ни знам кој сте и каде сте админи,зборувам од неутрална гледна точка)....не само Раноми, сите што сте админи на фан групи на Ливерпул сватете оти овие постови мои,на Peja989 и на некои други не се злонамерни туку се критики, кои треба да ги исправите.....продолжете со работата и сега веројатно знаете каде грешите YNWA

Абе луѓе, убаво е што се има македонски фан страни на Ливерпул, сите добро си ја вршат работата и мило ми е што имам повеќе извори на информации. Според мене админите добро си ја вршат работата, со чесни исклучоци до поединечни админи кои ме имаат 2-3 пати многу убаво напиздено на Mac Reds. Али еве ви една странска фан страна, предводена од админи од повеќе земји, која е поквалитетна, поинформативна, пореална и подобра од сите фан страни на Ливерпул што ги иам лајкнато заедно. Ама ич ништо не им бега на овие и преку нив највише сум у тек со сите работи што се случуваат.

Повеќе админи ја водат странава или само ти?

Од вчера сме двајца ,инаку предходно сам..
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 11:52 ---
Се споивте а? Најдобар пар сте....:P :D :D
Озбилно, која е сега ваша страна??

:) http://www.facebook.com/pages/LiverpoolFC-News-Macedonia/154081937990286

Еве бујрум

the_kop а нели е подобро кога некој ќе ти ги сервира инфрмациите на готово без да мораш да читаш на англиски, впрочем не секој знае. Тоа од кај ги прибираме информациите нималку не е битно, битното е шо на крајот повекето излегувааат дека се точни. Како страна никогаш не сме критикувале врз тимот, можеш да провериш сите постови за разлика од некои други "стручни" страници. Мала група луѓе си зацртрале дека сме у филм бидејки објавувaме реални информации и демек ако коментираат спротивно од нас ќе биле банирани шо нема никаква логика. Нека ми дадат конкретно со пример кој бил баниран врз основа шо коментирал спротивно од нас. Не можеш да очекуваш да дојде Кавани кој вреди 40 милиони а ти на располагање имаш 20-тина. Не можеш да измислуваш изјава на Кавани дека сака да игра за Ливерпул која тој никогаш не ја дал.....

the_kop а нели е подобро кога некој ќе ти ги сервира инфрмациите на готово без да мораш да читаш на англиски, впрочем не секој знае. Тоа од кај ги прибираме информациите нималку не е битно, битното е шо на крајот повекето излегувааат дека се точни. Како страна никогаш не сме критикувале врз тимот, можеш да провериш сите постови за разлика од некои други "стручни" страници. Мала група луѓе си зацртрале дека сме у филм бидејки објавувaме реални информации и демек ако коментираат спротивно од нас ќе биле банирани шо нема никаква логика. Нека ми дадат конкретно со пример кој бил баниран врз основа шо коментирал спротивно од нас. Не можеш да очекуваш да дојде Кавани кој вреди 40 милиони а ти на располагање имаш 20-тина. Не можеш да измислуваш изјава на Кавани дека сака да игра за Ливерпул која тој никогаш не ја дал.....
Знајш како, не е ова трка за кој е подобар, никој ништо не добива ако е подобар, финтата е информациите да се точни, и да не се јади бурек за Ливерпул (не велам оти вие имате јадено далеку од тоа), и ОБАВЕЗНО после секоја ваша информација да го оставате линкот од каде ви е информацијата, тоа е многу важно....

Oваа не е страна да се препукувате , Macedonian Reds и И Јас Сум Ливерпул YNWA и не знам веќе кои други , ако дискутирате за Ливерпул дискутирајте а не да се препукувате кој колку знаел , што е точно што не е. како да знаете кој колку пари има или ке има и кој ке дојде кој не .. има кој да си ја врши таа работа . а вие само можете да се филмате , пренесувајте информации , шпекулации и се што е поврзано за ливерпул . пошто мене и сите други не интересира ливерпул а не вашите фан страни !!​
ако немате , еве ви тема за разговор !!
SWANSIII.png

Знајш како, не е ова трка за кој е подобар, никој ништо не добива ако е подобар, финтата е информациите да се точни, и да не се јади бурек за Ливерпул (не велам оти вие имате јадено далеку од тоа), и ОБАВЕЗНО после секоја ваша информација да го оставате линкот од каде ви е информацијата, тоа е многу важно....
Па тоа ни е криво, објавуваат глупости во боја и после ние сме се филмале.....Исто криво ми е кога при пораз веднаш се плука а при победа позитивни до бескрај. Линк оставаме за повеќето информации. И за оние кои не оставаме линк исто така голем дел се покажуваат како точни. Кој не чита редовно го знае тоа.

Па тоа ни е криво, објавуваат глупости во боја и после ние сме се филмале.....Исто криво ми е кога при пораз веднаш се плука а при победа позитивни до бескрај. Линк оставаме за повеќето информации. И за оние кои не оставаме линк исто така голем дел се покажуваат како точни. Кој не чита редовно го знае тоа.

А кој си пак ти да си дадеш за право да кажуваш што е глупост а што не . и при пораз кој како сака ќе реагира, што да не ни кажувате и како да реагираме . што да читаме и да објавуваме ..кое право ви е тоа ,, у тежок филм сте пријателе ..ама да може да ви се помогне да ви помогне човек ама очигледно сте напупани самобендисани суштества !!

Ranomi си ме изненадил! Те памтам од времето коа дојде у Ајриш и коа се запознавме и не ми одговара твојот профил за таа страна.
Значи, да сумирам тука...не можеш да се лутиш што некој копирал, кога и ти си копирал. Ајде да речеме вие сте преведувале а другите копираат, нема потреба да влагаш во рчки од причина што другите приметуваат кој е кој. Јас верувам дека и Peja989 ке се согласи дека сте подобри од Редси ама пак имате простор за корекции кои вие нејќете да ги ислушате.
И што ке се постигне ако се тера со своја сопстена глава??? Наместо да се здружиме со сите сили, координирана работа на една, две страни кои ке се убер популарни вие се двоите....и уште повеќе ниедна фб страна нема никаква соработка со официјалниот фан клуб. А ако се здружиме и те како ни се зголемуваат шансите да станеме официјална гранка на ЛФЦ.
Ова е само конструктивна критика , мое мислење во насока на подобра работа на сите нас и ништо повеќе, нема лутиш...

[USER=51072]Ranomi[/USER] си ме изненадил! Те памтам од времето коа дојде у Ајриш и коа се запознавме и не ми одговара твојот профил за таа страна.
Значи, да сумирам тука...не можеш да се лутиш што некој копирал, кога и ти си копирал. Ајде да речеме вие сте преведувале а другите копираат, нема потреба да влагаш во рчки од причина што другите приметуваат кој е кој. Јас верувам дека и Peja989 ке се согласи дека сте подобри од Редси ама пак имате простор за корекции кои вие нејќете да ги ислушате.
И што ке се постигне ако се тера со своја сопстена глава??? Наместо да се здружиме со сите сили, координирана работа на една, две страни кои ке се убер популарни вие се двоите....и уште повеќе ниедна фб страна нема никаква соработка со официјалниот фан клуб. А ако се здружиме и те како ни се зголемуваат шансите да станеме официјална гранка на ЛФЦ.
Ова е само конструктивна критика , мое мислење во насока на подобра работа на сите нас и ништо повеќе, нема лутиш...
Првиот болд-не е лично од мене тој пост каде имаш коментирано, може затоа не ти одговарам со тој профил;).
Ние не копираме, ние преведуваме а тие стручњаците директно го крадат постот од нас. Не гледам каде е тоа самобендисување ако на другите им укажуваш на реалноста дека Кавани или некоја сличен на него не може да дојде кај нас зимава.
Со врска со официјалинот клуб објавуваме се што ќе ни биде пратено. Доколку не следиш си го увидел тоа.

Првиот болд-не е лично од мене тој пост каде имаш коментирано, може затоа не ти одговарам со тој профил;).
Ние не копираме, ние преведуваме а тие стручњаците директно го крадат постот од нас. Не гледам каде е тоа самобендисување ако на другите им укажуваш на реалноста дека Кавани или некоја сличен на него не може да дојде кај нас зимава.
Со врска со официјалинот клуб објавуваме се што ќе ни биде пратено. Доколку не следиш си го увидел тоа.

Држи вода, ама не можеш да си сигурен дали Кавани нема да дојде кај нас. Веројатно е , ама не можеш да си сигурен, зашто пласирате инфо од останати весници. Да бевте со некои инсајдерски информации ај да разберам. Како и да е, веста за кавани искочи на повеќе страни, така да вредна е за објава. Кавани според мене е реална опција...мое лично мислење е дека целава оаа приказна како немале пари е само за да ги спушти цените на играчите. Верувам и се надевам дека ќе дојде топ класа напаѓач,с само тоа не вади од говната...

Oфицијално: Тимот на Ливерпул кој ќе стартува против Свонси:
Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Allen, Henderson, Gerrard, Downing, Sterling, Suarez.

Хендерсон прв тим .хмм.. одиме на победа!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom