- Член од
- 22 април 2010
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 186
Одлично што има тука админи на фејсбук фан стараниве, баш сакав да коментирам. Проблемот е што се обидувате да бидете професониалци, а далеку сте од тоа. Идеално би било кога статусите би ви биле објективни, а не мислења на поединци. Од друга страна стварно е срамота да напаѓате "конкурентните" страни, не ви доликува. Башка ниту еден од вас е во директен контакт во стручен штаб или сл, па да биде потполно во право... Се се врти околу шпекулации. За да одбегнете било какви непријаности, најдобро би ви било да после секоја новост да ставете извор, линк од каде сте ја виделе информацијата. И последна и според мене многу битна забелешка е што има премногу правописни и граматички грешки, обврнете малку повеќе внимание.
Да не ме сфатите погрешно, не ми е целта да навредам некого, или да кажам дека некоја страна е подобра од друга, туку едноставно ова е мое објективно гледиште на работите, може слободно да го прифатите или не.
Да не ме сфатите погрешно, не ми е целта да навредам некого, или да кажам дека некоја страна е подобра од друга, туку едноставно ова е мое објективно гледиште на работите, може слободно да го прифатите или не.