Јас ги посочив И јас сум Ливерпул на мојата страна од причина пошто и мене ме нервира тоа нивно понашање..Иако сум баниран одамна од причина непозната али нема везе тоа сепак ги следам чисто информативно бидејќи се работи за ЛФЦ и секогаш приметувам како сакаат да се направат паметни или да си дадат на значење непотребно.
Прво им ја пратам рчката на нив со Редс околу копирање.. Јас овој проблем не го разбирам, како може некој да каже дека информацијата е копирана кога информацијата се добива од некој си странски весник ??Демек ако го објавам јас прв составот ,сите други тоа што ќе го направат после мене ме копирале?? Глупост.
Второ, ќе објават состав и утредента ќе напишат ''Еве како што објавивме вчера така и испадна'' Демек инсајдерски информации вадиме

..незнаејќи дека тој состав го објавуваат уште 10-15 страни ,и сите уште од ноќна имаат претстава горе-доле како тим ќе излезе утредента..
Очигледно сакаат да се тркаат со Редс али со вакви потези стануваат само антипатични..Ги гледам страните и на Милан и на ЧЕлзи и на Валенсија и можам да кажам дека ниедна од нив не е волку ненормална како И јас сум Ливерпул.
А моето посочување кон нив е тоа што забораваат дека се само фан страна и ништо повеќе .Се дрзнуваат сами да речат која шпекулација е точна а која не( иако тоа неможе да го знаат) .
Деца се, уфилмани малце али ќе им помине и ќе разберат дека се што се бара од нив е да објавуваат и да го креваат духот,рејтингот и на страната и на клубот, а со банирање,провокации и мрчење тоа не се прави.