Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А зошто сум ве опцул?? Оти на секоја критика за Кени и тимот, админчињата беа тука да "ме потсетат" со оние добро познати зборови:Оди навивај за Сити, за Челзи, за ПСЖ.....или пак : Ако ти си подобар ќе беше менаџер..........

Јас знаеш како ги викам/ав?!

"И јас сум Далглиш"
"И јас сум Ален"
"И јас сум Хенри"
"И јас сум посед на топка"
"И јас сум како што најавивме"

Искрено, значи искрено:
1. Посветени(y)
2. Влезени во филм(n)

Јас знаеш како ги викам/ав?!

"И јас сум Далглиш"
"И јас сум Ален"
"И јас сум Хенри"
"И јас сум посед на топка"
"И јас сум како што најавивме"

Искрено, значи искрено:
1. Посветени(y)
2. Влезени во филм(n)
Ај да ги истепаме. На Камениот а?? :icon_lol: Баш сакав да си легнам сега да одморам, јбг си викам, Peja989 сигурно ме има цитирано и има пишано нешто од кое ќе добијам добра идеја (y)
Него утре киксаме така??
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:15 ---
Брендан Роџерс добил извинување од Хенри поради тоа што останал со толку слаб состав на крајот од Август....уште еден доказ оти Роџерс воопшто не е крив за ваквата играчка ситуација во Ливерпул, и сега сум се посигурен оти ќе добие пари за засилувања во Јануари
Ќе ја фатам Линда има да ја из**** а потоа и некоја внукa на Роџерс па после и него а и на Хенри ќе им испратам извинувања. Кога веќе сакаат проблемите со по едно извинување да ги решат
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:17 ---
Да бев на местото на Роџерс, Асаиди одамна ке ги изгубеше кредитите кај мене!
Многу ограничен играч кој нема преглед на играта...... глава во земја и трчи напред!

Шелви не е за Лажна деветка..... имаше преку 5 ситуации каде тој наместо да влета во простор тој по автоматизам на негова природна позиција приога за топка.

Пачеко мораше да игра на таа лажна деветка.

Кога веќе знаеш дека Виздом нема сили за овој меч... стави го Фланаган или Меклахлин на клупа.

Шахин МОРА да игра на позиција АЦМ.... неупотреблив во одбраната, никаде во нападот!

Сусо да има поголема слобода кога игра на таа позиција.

Нека го спрема Морган за трета измена после Лукас и Ален.... а не Капетанот да го троши.

Што се случи со Јесил???????????
Со ова индиректно посочуваш дека овој на клупата не знај кај се наоѓа на моменти
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:19 ---
ПС... Ех кога би бил еден Менаџер!!!:rolleyes:
http://www.sportski.mk/statija/13363

Ај да ги истепаме. На Камениот а?? :icon_lol: Баш сакав да си легнам сега да одморам, јбг си викам, Peja989 сигурно ме има цитирано и има пишано нешто од кое ќе добијам добра идеја (y)
Него утре киксаме така??

Не бе, кое киксање.

Имаме 6 бода од Свонси. Им дадовме пласман понатаму во Лига Куп и плус им го преплативме Ален.

Јас ги посочив И јас сум Ливерпул на мојата страна од причина пошто и мене ме нервира тоа нивно понашање..Иако сум баниран одамна од причина непозната али нема везе тоа сепак ги следам чисто информативно бидејќи се работи за ЛФЦ и секогаш приметувам како сакаат да се направат паметни или да си дадат на значење непотребно.
Прво им ја пратам рчката на нив со Редс околу копирање.. Јас овој проблем не го разбирам, како може некој да каже дека информацијата е копирана кога информацијата се добива од некој си странски весник ??Демек ако го објавам јас прв составот ,сите други тоа што ќе го направат после мене ме копирале?? Глупост.
Второ, ќе објават состав и утредента ќе напишат ''Еве како што објавивме вчера така и испадна'' Демек инсајдерски информации вадиме:) ..незнаејќи дека тој состав го објавуваат уште 10-15 страни ,и сите уште од ноќна имаат претстава горе-доле како тим ќе излезе утредента..
Очигледно сакаат да се тркаат со Редс али со вакви потези стануваат само антипатични..Ги гледам страните и на Милан и на ЧЕлзи и на Валенсија и можам да кажам дека ниедна од нив не е волку ненормална како И јас сум Ливерпул.

А моето посочување кон нив е тоа што забораваат дека се само фан страна и ништо повеќе .Се дрзнуваат сами да речат која шпекулација е точна а која не( иако тоа неможе да го знаат) .
Деца се, уфилмани малце али ќе им помине и ќе разберат дека се што се бара од нив е да објавуваат и да го креваат духот,рејтингот и на страната и на клубот, а со банирање,провокации и мрчење тоа не се прави.

Јас ги посочив И јас сум Ливерпул на мојата страна од причина пошто и мене ме нервира тоа нивно понашање..Иако сум баниран одамна од причина непозната али нема везе тоа сепак ги следам чисто информативно бидејќи се работи за ЛФЦ и секогаш приметувам како сакаат да се направат паметни или да си дадат на значење непотребно.
Прво им ја пратам рчката на нив со Редс околу копирање.. Јас овој проблем не го разбирам, како може некој да каже дека информацијата е копирана кога информацијата се добива од некој си странски весник ??Демек ако го објавам јас прв составот ,сите други тоа што ќе го направат после мене ме копирале?? Глупост.
Второ, ќе објават состав и утредента ќе напишат ''Еве како што објавивме вчера така и испадна'' Демек инсајдерски информации вадиме:) ..незнаејќи дека тој состав го објавуваат уште 10-15 страни ,и сите уште од ноќна имаат претстава горе-доле како тим ќе излезе утредента..
Очигледно сакаат да се тркаат со Редс али со вакви потези стануваат само антипатични..Ги гледам страните и на Милан и на ЧЕлзи и на Валенсија и можам да кажам дека ниедна од нив не е волку ненормална како И јас сум Ливерпул.

А моето посочување кон нив е тоа што забораваат дека се само фан страна и ништо повеќе .Се дрзнуваат сами да речат која шпекулација е точна а која не( иако тоа неможе да го знаат) .
Деца се, уфилмани малце али ќе им помине и ќе разберат дека се што се бара од нив е да објавуваат и да го креваат духот,рејтингот и на страната и на клубот, а со банирање,провокации и мрчење тоа не се прави.

Тоа...како што најавиве ми е крај, се газам од смеење кога ќе го прочитам ама ајде, како сакаат, јас затоа ептен ретко коментирам, уствари никогаш мислам дека немам искоментирано. Имаа статија дека се очекува Лукас да се врати со Свонси и знам каков ќе беше насловот утре на објвата, доколку Лукас стварно беше во составот.

Тоа со копирањето е крајно смешно. Тоа сакам да им го докажам, дека и тие од негде копираат ама повторно, џабе.

За крај, ме интересира...водиш и ти некоја страна?

:cuc:Убао кажано !!

:cuc:Убао кажано !!

И ти да не имаш страна? :)
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:40 ---
Еве јас имам аматерски отворена само за мене :D и на план сум да ја бришам . чисто ме интересираше онака да видам што чудо е и какво е !!​

Веќе си одговорил. Јас би ти дал предлог со Scouser88 да си "работите" заедно на една. Плус да ги постираш сликиве тука. Тоа е мој предлог, можете по порака да се договорите, доколку сте двајцата сложни, се разбира.

За тоа како ги објавуваш тука статиите само(y)

ги глеав овие уфилманите од една НЕЗАМЕНЛИВА ФАН СТРАНА па викам чекај да видам може ќе ми се деси нешо ..ама не бре јас сум си пак истиот клошар !!

Не бе, кое киксање.

Имаме 6 бода од Свонси. Им дадовме пласман понатаму во Лига Куп и плус им го преплативме Ален.
А шо ако сами си го зедоа пласманот понатаму а за Ален ни го спопикаа пошто сме токмаци?? :icon_lol: Уште утре да не поебат и ќе нема како нив. Ќе посака Роџерс да се врати таму :pos:
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:52 ---
На колку пцуења имам право пред да добијам бан??

А шо ако сами си го зедоа пласманот понатаму а за Ален ни го спопикаа пошто сме токмаци?? :icon_lol: Уште утре да не поебат и ќе нема како нив. Ќе посака Роџерс да се врати таму :pos:

Ххахахаха.....не да ќе биде смеење тоа. Еден другар во маало ми вика, што е ова бе, го папнавте до Лебедите (за купот) му вика, да бе, играме на карта 6 бода за пласман. Ми вика, како бе....ем пласман ем 6 бода у лига ќе им давате?!:pos:

Сигурно повеќе од и јас сум секогаш во право :ROFLMAO:

--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:52 ---

haha so usul samo:)))
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:58 ---
И ти да не имаш страна? :)
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:40 ---

. Јас би ти дал предлог со Scouser88 да си "работите" заедно на една. Плус да ги постираш сликиве тука. Тоа е мој предлог, можете по порака да се договорите, доколку сте двајцата сложни, се разбира.

За тоа како ги објавуваш тука статиите само(y)

Фала за предлогот брат ,еве се споивме па од утре странава ќе биде една од помодерниве со помош на тие слики-објави.

haha so usul samo:)))
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:58 ---

Фала за предлогот брат ,еве се споивме па од утре странава ќе биде една од помодерниве со помош на тие слики-објави.

Значи имам гратис пСОВАЊЕ?:sneaky:

Како и да е, еве официјална честитка и дали ова значи дека и кај вас ќе може да објавуваме за активностите на здружението?

Дали ќе искочите во пресрет, како што тоа го прават Macedonian (слабо англискиот) reds и и јас сум секогаш во право? :)

Значи имам гратис пСОВАЊЕ?:sneaky:

Како и да е, еве официјална честитка и дали ова значи дека и кај вас ќе може да објавуваме за активностите на здружението?

Дали ќе искочите во пресрет, како што тоа го прават Macedonian (слабо англискиот) reds и и јас сум секогаш во право? :)

Нормално ,за здружението тука сме што треба и кога треба. Само кажи и готово;)
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 00:09 ---
Peja989 Rosemberg дајте фејзбуците тука да видиме кој сме што сме:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom