Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Откако тие први ме нападнаа. После секој пораз срамота е да се криете позади изјавите на Шенкли и на слични такви работи. Напиши поштено - послаби бевме/не надиграа/имаме токмаци во тим/Кени ја поеба тактиката итн итн. Џабе ќе се лажиме само, ќе глумиме некакво си застапување на тимот. Не можи кога не му оди на тимот да очекуваш да се сите мирни и да ги лажите како комунистите шо лажеле
Peja989 си пропеал а??А замисли тек да те мачеше некој.
Бтв не сум јас од здружението. Јас можам едино нелегалните работи да ги бркам, секако ако изразите желба за тоа![]()
Повеќе админи ја водат странава или само ти?Да да мојата е LiverpoolFC News Macedonia ..![]()
@Peja989 во врска со Лукас шо си пишал
http://www.facebook.com/photo.php?f...16368.120005278061398&type=1&relevant_count=1
Проблемот е шо вие фановите гледате глупости по другите страни а потоа испаѓа дека истите се од нас и дека ние го предвидуваме враќањето на Лукас. Пред да не окривите за нешто, би било добро да си средите фактите кој тоа објавил.
Ne ne ne...Си пишал дека ние сме пишале за Лукас дека ќе се враќал а ова си го видел на друга страна а пишуваш дека ние сме го пишале. Тоа ни е криво, гледате на друго место глупости а нас не обвинувате. Во врска со лајковите ич не не и битно. Тој шо сака да не чита ќе продолжи да не чита.Ако си го избришал постот, нека ти стои.
Само што цело време си ја одбегнуваш темата, дека сте егоистични и самобендисани со ставот, ако не ти се допаѓа оди си а не сфаќаш дека ако сите ти стиснат дислајк, ти ќе останеш самиот.
Ne ne ne...Си пишал дека ние сме пишале за Лукас дека ќе се враќал а ова си го видел на друга страна а пишуваш дека ние сме го пишале. Тоа ни е криво, гледате на друго место глупости а нас не обвинувате. Во врска со лајковите ич не не и битно. Тој шо сака да не чита ќе продолжи да не чита.
И баш за тоа ќе се фатам да го бришам? Значи според тебе специјално го избиршав за да докажам дека сум во право линкнувајки пост од друг страна....Убеден сум дека беше пишано кај вас...а ти како админ, можеш тоа да го избришеш, кога сакаш, нАли?
Е сега, кога станува збор за лајкување и дислајкување....за кого ќе пишуваш ако останете 10тина луѓе на пејџот?
Ме сфаќаш ли што сакам да ти докажам, на што ти укажувам цел ебан ден денес?
И баш за тоа ќе се фатам да го бришам? Значи според тебе специјално го избиршав за да докажам дека сум во право линкнувајки пост од друг страна....
Во врска со лајкнувањето ти гарантирам дека нема да се намали драстично бројката. Некој кој сака да прочита издржани работи поврзани со Ливерпул ќе ја отвори нашата страна бидејки не пишуваме информации од ракав. Ако не, нека ги чита другите и нека си се надева на Кавани, па и Роналдо и Меси може следниот преоден рок. Не го велам ова за тебе, но има такви кои се раководат само по македонските страни и ни на крај памет не им текнува да отворат странски.
Никој не спомна ни заговори ни ништо. Знам дека и покрај се повеќето ќе продолжат да не читат бидејки согледуваат кој е во право.Немам што да ти реплицирам, стварно.
Сам заклучи дали некој од форумов ти мисли лошо или добро. Зошто јас или Розата би ти мислеле лошо, или Биафра или Правниче....било кој...да ги тргна неколкуте што имаат страни, па мислиш дека ти прават теории на заговор.
Не можеш да им се лутиш нив на секоја дезинформација што ја пласирале. Па и да те прозвале на пост, пиши му порака, зошто така мислиш, што сум ти згрешил, па ти правиш грешка...мајку му ебам, па за парче леб да се боревте, по љубезни ќе бевте еден према друг.
Се споивте а? Најдобар пар сте....haha so usul samo))
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:58 ---
Фала за предлогот брат ,еве се споивме па од утре странава ќе биде една од помодерниве со помош на тие слики-објави.