- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.097
- Поени од реакции
- 16.738
Не сум бил ни на Металург, ни на Вардар.Си бил некогаш на наптревар Металург кога играл??Значи на било кој дали во домашна лига или ЛШ или пак СЕХА??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум бил ни на Металург, ни на Вардар.Си бил некогаш на наптревар Металург кога играл??Значи на било кој дали во домашна лига или ЛШ или пак СЕХА??
Не сум бил ни на Металург, ни на Вардар.
Па на тоа што ме цитираше, не е точно?Аха сега сфатив..
Јас сум бил и на Вардар, и на Металург… зошто е тоа битно?Си бил некогаш на наптревар Металург кога играл??Значи на било кој дали во домашна лига или ЛШ или пак СЕХА??
Се е тоа ок , али треба да измериш на кантар дека таа една победа на Металург што ја оствари врз Вардар и освои домашно првенство многу повеќе вреди отколку тие 3 победи на Вардар ... Бидејќи кој освои домашно првенство, тој ќе игра Лига на Шампиони, со Сеха и Куп ништо не добиваш ...
Прв ШАМПИОН на СЕХА или учество во лига на шампиони и развивање на олимписки дух каде што во најдобра варијанта финансискиот ќар е доволен да ги поврати средствата дадени за голманот и тренерот. Не си правите филмови дека лига на шампиони ракомет и исто или слично со фудбал, едно нерешено во фудбал во групната фаза носи повеќе пари него шампионска титула во ракомет. Секоја титула и победа си има тежина, тоа што вие ги делите на побитни и понебитни ве прави маалски клуб. За мене сите 3 се битни. Вардар игра да победи а не за да учествува.
Сеха лига никој не ја гледа, освен на балканот, а ЛШ гледа цел свет. Баш прочитав дури и телевизија во америка го пренесуваше дуелот на колото Металург - Киелце .. Поважно е сто пати да бидеш во осмина финале или четврт финале во ЛШ отколку Сеха лига ... Сехата ти е престиж, ниту пари добиваш ниту ништо, а во ЛШ добиваш највеќе од продажба на карти, од ТВ права и реклами ... А богами добиваш и рејтинг и популарност![]()
Јас сум бил и на Вардар, и на Металург… зошто е тоа битно?
Одговори како човек, зашто беше тоа битно?Браво браво!!
Одговори како човек, зашто беше тоа битно?
Oдговори тогаш на ова, кога веќе си се обратилТебе не ти се обратив.Кога на тебе ќе ти се обратам тогаш реплицирај ми!!
Па на тоа што ме цитираше, не е точно?
Или треба во живо да глеам за да се уверам, ете ти одиш на утакмици на Вардар, па знаеш повеќе.
Oдговори тогаш на ова, кога веќе си се обратил
lolШто да ти одговорам кога сам си одговори погоре
"Не сум бил ни на Металург, ни на Вардар."