Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
И на крај Манчестер ќе тепат 2-0. :D
Овој па, овој па. Врска немате вие :D
Денес Дизелдорф и Оберхаузен многу добри коефициенти имаа, ама ако не те преебе Француз неможе, гомната Кретил

Овој па, овој па. Врска немате вие :D
Денес Дизелдорф и Оберхаузен многу добри коефициенти имаа, ама ако не те преебе Француз неможе, гомната Кретил
da go nabutam na zenamu na toj so dadel gol za 1-1 kretil krvta da mu ebem smotana :mad::гомце:

osasuna.PNG
Кретениве Осасуна само за да заебат некого се ставени во Ла Лига. па на последни 8 натпревари дале само 4 гола од кои акумулирале 6 поени :eek:

Дефинитивно никогаш на ливче не ги пишувам

Ренова - 2+ второ
Сараево - 2
Шибеник - 1
Будучност - 1
Ѕвезда - 1 (босанската ѕвезда)
10,74 коеф
Онака сабајлечки и во 3 и пол знајш дали си добитен.

утре од Англиска втора лига ако не завршат сите 3+,да ми го испушите :D :pos:

земам прееска билтен од Спортлајф,глеам кој со кого игра и што да видам,ќе има голеада утре на сите утакмици.

TNS 1-1&3+
mancester united 1
benfika 1
psz 1-1&3+
belinzona 1
villareal 1
honved 1
priedor 1
gorenje 1 (rakomet)

америка минеиро - ипатинга 2/1 пробајте ја .. сега ја видов кај еден другар ..

Нема леб од оваа Квинс Парк...
За вечер нешто НБА од мене:
Мемфис-Лејкерс 1
Денвер-Голден Стејт 1хендикеп
Орландо 1
Детроит 191.5+

Добро али две три мислења нема ништо да ти сменат, бар јас така мислам. И веќе кога помагаш помогни ми со Квинс Парк да биде 1 и 3+. :D
Дали добро гледам:D,дали ти тоа си ја играл лејкерс 2?немој бе ваќе:).

8007 Memphis : LA Lakers
23.11.2012 23:00​
Вкупно Погодоци​
T2 >97.5​
1.90​
8001 Orlando : Cleveland
Хендикеп​
Х 2 -4.5​
1.90​
8006 Indiana : San Antonio
Хендикеп​
Х 2 3.5​
1.90​
8005 Houston : New York
Хендикеп​
Х 2 3.5​
1.90​
8003 Brooklyn : LA Clippers
Вкупно Погодоци​
>194.5​
1.90

Дали добро гледам:D,дали ти тоа си ја играл лејкерс 2?немој бе ваќе:).
Да бе брат, ја пишав да изгубат ама веќе изгорев на тоа ливче, ја имав Реал-Химки над 4.5 на полувреме. :D Некогаш не треба само навивачки да се игра, Лејкерс во моментов не се на својот максимум, т.е. не се ни на 50-60% од своите можности така да реално е да загубат вечер во Мемфис, но и не мора да значи. Мемфис и Портланд им се едни од најнезгодните гостувања на Лејкерси, да си го знаеш ова за во иднина. :)
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 00:40 ---
За утре Њутаун-Ланели пробајте ја 1, гостите се во тешка финансиска криза и се на работ на згаснување. Јас ќе ја играм на обично ливче за 50 денари бидејќи со овие од Велс не може човек да биде на чисто, местат како луди, пошо селска им е лигата.

Да бе брат, ја пишав да изгубат ама веќе изгорев на тоа ливче, ја имав Реал-Химки над 4.5 на полувреме. :D Некогаш не треба само навивачки да се игра, Лејкерс во моментов не се на својот максимум, т.е. не се ни на 50-60% од своите можности така да реално е да загубат вечер во Мемфис, но и не мора да значи. Мемфис и Портланд им се едни од најнезгодните гостувања на Лејкерси, да си го знаеш ова за во иднина. :)
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 00:40 ---
За утре Њутаун-Ланели пробајте ја 1, гостите се во тешка финансиска криза и се на работ на згаснување. Јас ќе ја играм на обично ливче за 50 денари бидејќи со овие од Велс не може човек да биде на чисто, местат како луди, пошо селска им е лигата.
Готови се овие одамна им помина рокот ако не се лажам за да ја поправат финансиската ситуација некаде до октомври беше тоа мораат да испуштаат од играчите со високи примања затоа и такви резултати вадат може и да местат овие 2/1 1/2 7+ Јас ги бркам подолго време од кога дознав за ова шо им се дешават исто ги снајде и пред неколку години Рил кој сеа е во 3 лига а пред тоа беа во врвот.Само незнам зошто олку големи коеф им даваат ама како шо рече Велс Ливадска лига не е за големи влогој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom