Тоа е одличната финта на виндоус.Што е со виндоусов што вади апдејти за дефендерот секои 3 дена? Не беше така до пред 2 недели негде.
Имаш 32 битен виндоус. Треба да ставиш 64 битен виндоус.Pred nekoj den kupiv Nov pc I vo propertis na my computer pisuva i5 3.1 GHz I kaj ramot pisuva 8 gb (usable 3.85) ke moze li nekoj da mi kaze sto toa znaci kaj ramot a graficka imam so 4 gb
Не инсталирај драјвери. Нема потреба. Инсталирај седмица, активирај ја со лоудер (или легално лол) и апдејтирај ја фул.Нов компјутер купен пред неколку дена без windows, му инсталирале windows 7 ultimate и после неколку часа од инсталацијата се појавил bsod и при следно пуштање почнале да фалат фајлови од windows-от (не знам точно но .dll се сите). Вчера форматирав тоа, инсталирав нова копија на windows 7 се беше супер и при инсталирање на драјверите од цд што му го дале во АМЦ почна да скренува и неколку пати се појави bsod. Денес пак истото, пак фалат фајловите и не работи ко што треба компјутеров. Што може да биде? До windows-от или до драјверите? Ве молам за помош
Па работата е што немаше интернет се додека не инсталирав драјвери и тогаш почна да скренува компјутеров. А до драјверите е?Не инсталирај драјвери. Нема потреба. Инсталирај седмица, активирај ја со лоудер (или легално лол) и апдејтирај ја фул.
Сами ќе се симнат потребните дравјери
Па да се надеваме дека е до драјверите, пошо ако не е можеби хард-дискот пушта душа (се дешава и чичка нов да е).Па работата е што немаше интернет се додека не инсталирав драјвери и тогаш почна да скренува компјутеров. А до драјверите е?
Не знам стварно, на мојот компјутер има интернет, вчера на тој ставам кабелот нема ништо пробувам конекција да напраам нејќе. И после ми текна дека можно е што нема драјвер и кога го инсталирав оп има интернет Како и да е, може ќе го симнам само тој драјвер и ќе го инсталирам па после ко ти што ми рече ќе направам.Па да се надеваме дека е до драјверите, пошо ако не е можеби хард-дискот пушта душа (се дешава и чичка нов да е).
И не ми е јасно како виндоус седум да нема интернет се дур не инсталираш драјвери.
Мене и вајлрес и се лан ми работи без драјвери/апдејти.
mrt.exeНе знам стварно, на мојот компјутер има интернет, вчера на тој ставам кабелот нема ништо пробувам конекција да напраам нејќе. И после ми текна дека можно е што нема драјвер и кога го инсталирав оп има интернет Како и да е, може ќе го симнам само тој драјвер и ќе го инсталирам па после ко ти што ми рече ќе направам.
И уште едно прашање, вчера ми се креирал некој фолдер c61860b4892f548ace7ad1f1dcf841 во D диск и во него ова:
Скенирам со антивирусот вика дека е ок, ама многу ми е чудно од каде е фолдеров