Фан Клуб: Интер

Ke se pastiram od fan klubov Armata sto pisav

Rezultatot sekako e vo vtor plan, ali u sekoj slucaj loso e sto 3-0 e na nekoj nacin i ponizuvacki za tim kako Inter, mnogu drugi klubovi golemi igrale so vtori sostavi pa igracite sto bile na teren ginele za dresot, nejse toa, toa sto mene me zagrizuva e faktot sto Pereira ne e nisto posebno ko igrac a ocekuvav mnogu poveke pogotovo sto se oslobodija od eden igrac ko Maicon.

Poslabi bekovi Inter nemale od koga ja pratam fudbal, a toj sto mislel deka Johnatan e igrac za tim ko Inter neka si go preispita svoeto fudbalsko poznavanje, ovoj igrac i vo mak.prvenstvo bi bil del od prosekot i ne bi se istaknuval.

p.s. Za Rano, najverojatno kondicija e vo prashanje, toa i Strama go prashal po izleguvanjeto od teren, ne veruvam da e nesto drugo vo prashanje zasto izmenata ja pobara posle trkot napred, a i po istoto prodolzi da igra i da vleguva vo dueli.

p.p.s. Coutinho topkava po mecot doma neka si ja zeme, valjda se svakame zasto go pishav ova.

Овој Донкор катастрофа бил бе.
Малку го имам гледано, но ни мене не ми се допаѓа од тоа што го видов од него. Денеска од која страна го загради :pos:

Не знам дали ги гледаше со Дортмунд, али еве го неговото генијално поставување: http://de.eurosport.yahoo.com/video/nextgen-series-dortmund-vs-inter-190748952.html

Малку го имам гледано, но ни мене не ми се допаѓа од тоа што го видов од него. Денеска од која страна го загради :pos:

Не знам дали ги гледаше со Дортмунд, али еве го неговото генијално поставување: http://de.eurosport.yahoo.com/video/nextgen-series-dortmund-vs-inter-190748952.html

Мислам дека лесно можеш да познаеш играч кој би се снашол во голем тим, и тоа се забележува на подготовките, пример Бенаси.
Се си мислам дека и овој Романо не е материјал за тим како Интер, ни во примавера лани ме немаше многу изненадено.

Не ги гледав, ама после ова денес што го видов од него не сакам да пуштам.

Романо нема ништо во него што го одвојува, нема некој посебен талент, нешто како Занети само без таков трк. Не се знае никогаш со вакви играчи, повеќе ми се допаѓаат вакви играчи отколку брз играч кој игра како мува без глава :)

Романо ќе биде солиден играч во Сериа А, ако го биде во Интер ќе бидам многу изненаден. Џонатан е очаен, се плашам дека ако продолжи вака ни Пескара нема да сака да ни го земе. Поразот тотално небитен. Најзадоволен сум што на последниве натпревари Хуан почна да греши. Ако продолжеше да игра перфектно, во јуни ќе се поздравевме со него. Така стојат работите, секој што ќе отскокне во Сериа А ќе се пресели во Англија или во Париз.

Од километар хипотетички кажано се гледаше дека не се замараа со утакмицата ..впрочем и со деца Страма го започна овој натпревар што значи нема потреба тука да му се лути човек бидејќи ионака натпреварот е небитен ..нема смисла сега да ги критикуваме сите од овај пораз ..за Џонатан и Силвестре одамна се имаме искажано и нема потреба сега да измислуваме дека овие двајца се најлоши играчи на Интер уште од времето на грешко и пасквале...Одбраната е страшен проблем во последно и таа најмногу ме плаши за наредните утакмици..односно како да нема повеќе концентрација во играта назад и многу лесно примаме голови или пак како средниот ред да не работи како што треба..од оваа гледна точка Занети и Камбиасо се битни за тимот но кога се брка резултат се тотално непотребни и некорисни..како и да е против Парма одиме на победа после 4 и пол години кога Ибракадабра ни ја донесе титулата:D

http://www.marca.com/2012/11/22/futbol/futbol_internacional/premier_league/1353600760.html

:pos:

Мuabetot e, Maicon mu vika na Mur za Rafa i Chelsea, ovoj mu vika siguren si ? Brazilecov potvrduva i Mur mu vika, epa neka go zeme Matrix za asistent. Reakcijata im e ... :pos:

остај тоа бе брат ... види која енергија ја има на 15 секунди муабет. замисли у интер што се дешавало :( у реал никад нема да го има тоа. а можевме жозе ..... :(

Снајдер и Гуарин ќе играат ли против Парма? Мислам дека редно време е да заиграме во полн состав, иако ќе фали Касано на следните две утакмици но сепак да се средиме малце со повредиве, не утепаа од почеток на сезона. И не знам зошто Страма го играше Паласио против Рубин а не Касано, џабе го цедеше Паласио кога Касано и така и така нема право на настап во понеделник.

Снајдер и Гуарин ќе играат ли против Парма? Мислам дека редно време е да заиграме во полн состав, иако ќе фали Касано на следните две утакмици но сепак да се средиме малце со повредиве, не утепаа од почеток на сезона. И не знам зошто Страма го играше Паласио против Рубин а не Касано, џабе го цедеше Паласио кога Касано и така и така нема право на настап во понеделник.
И не знам зошто го играше Ранокиа кога играше со таков тим и свесно одеше на пораз. Зошто ризикуваше повреда па сега да го гледаме Силвестре во прв тим...

Барем имаме фиксна за во кладилница, Интер прима гол алл ин :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom