Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас имам
Рома 1
Хапоел 2 0-1 е и оваа ќе оди 2/1 ццц за 4 минути 2 гола примаат .
Ал Џезаира 1 1-1 е 85 2-1 88 минкако си ги местат 2/1 ќе влезит
Шарлот -189.5
Унион Олимпија -149.5
Рапид 1
со 30 за 1011
Ја ке си ја пукнам Рома 0-2 гола 2.9 е коф.
Брат колку години имаш најискрено и мене на 15-16 години ми текнуваа вакви сигурни варијанти за добивка , ај пресметај се да маваш Х на одредена екипа за колку пати ке имаш пари и колку ке бидеш во плус , зашто после 5-6 пати ако не влезе Х веќе одиш на петоцифрена уплата , да речеме почетен влог ти е 100 денари и ја фаќаш Х пето коло си вложил вкупно 100+200+400+800+1600=3100 , а си добитен 4800 значи ќар си 4800-3100=1700 денари , тоа ти е ќар за отприлика 1 месец , значи за цел месец ќар 1700 денари , и не е тоа толку лошо , што кога ке нема Х 7-8 кола да те видам тогаш колку ке ти биде сигурен системот , затоа што веројатноста да излезе Х е иста и првиот пат кога играш и после 7-8 пат, немој да мислиш дека ако 7-8 пати нема некоја екипа Х и поголема е веројатноста да излезе Х
И би го опалил следниов тикет на голови.
1410 Real Sociedad - Vallecano 4+ @ 2.90
4704 Pandurii - Concordia 3+ @ 1.90
3408 Mlada Boleslav - Dukla 3+ @ 1.80
Коеф.: 9.90 (not bad)
А исто може и 2-2 да завршиRoma 1 @ 1.65
Hertha 1 @ 1.65
Real S 1 @ 1.85
W. Ham 1 @ 2.10 (супертип - спортлајф)
10.6 коеф
не би се замарал со голови на рома, неможе нонстоп да се здробуваат од давање голови
тука само сосиедад ми е несигурна, ама ај...
камо да не е е така ќе им расипеш на повеќемина на форумовА исто може и 2-2 да завршиjust saying...
Добро добро дегенерику + идиоту класичен!Не биди глуп како .!. никој не кажа да играш и маваш прогресија, само дебили што сакаат да останат без пари играат тоа. Туку сакав да кажам тимови кои немаат доста време играно нерешено, не е лошо повремено да се пишат Х како дел од некој систем со услов или само Х да се пробаат на тикет. Инаку, бркање на нерешено или на било кој друг тип со играње сингл е лузерска комбинација, не ми кажувај работи што ги знам уште кога си имал 15 год.
А кој рече дека ги бркаме со прогресија? Јас изиграв систем 2 од 6 икса и за несреќа само 2 влегоа. Да влезеше уште ЦСКА ќе имав 600 денари добивка со 150 влог? Малку е? Само пак ќе потенцирам: ТРЕБА СРЕЌА. На пример можеше лесно да се случи манчестер да “се спасат“, да израмнат и ЦСКА да влезеше, пошто ете ја “бркам“ за да влези и заедно со погодените Баерн и Јувентус, добивката ќе беше 1200+За прогресија се гонат екипи шо имат највеќе нули напраено бе момци....Манцестер или ЦСКА ги гонете и ке си останете без пари хахха ке треба да продавате после бубрег за да продужете со прогресијата
Ах ах и тие Холандија шо се едно цвеќе за мирисањеНе знам за тебе али јас пошто играм само на голови во кладилница нели би било боље варијанта да се бркаат гг1/гг2.Коефициентите се од 3-3.15 па нагоре,а реално не се тешки да фаќање.На пример Барса во сабота за гг1 беше 5.70 а Барса,Реал и Јунајтед ко што имаат слаби одбрани а јаки коефициенти за гг1/гг2 вредни се за играње.И не само тие,да не ги спомињам Шкотска 2,3,4 лига каде се истураат од голови или па Холандија.