Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Значи свака утакмица е све боља и боља.Можда ствар која највише ми се свиѓа е што почнуе поново цел запад да навива.Цела сала пое наши песме а не само кд ке поемо нешто од тип на ''Станете Кумановци'' или ''ајмо цела сала''.Оргазмични су утакмице.Очигледно у Куманово сви дојдев,изиграв и си отидев :D
Бш тија пресврти гу правив туј атмосферу паклену у нашу салу.
Овој е само још едн доказ колко заправо победа и мотивација им значи на сви.И колко е Куманово озбиљно у трку за титулу!
А за ичера немам зборови,искрено колко и да покушавам.Тој се само осеќа.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Mao Donevski Vojka ovj put stvarno ga zasluziva bonus :))))
15 hours ago · Like · 2

Viktor Bozinovski Dobro e, dobro e, momci su odlicni ... ce dobiev sve sto treba !!!
14 hours ago via mobile · Like · 2

Uros Lukovic a direktore mora neka premija:)
14 hours ago · Like · 3

Viktor Bozinovski Bice, bice ... kad god vam kazemo unapred - vi izgubite ! Sad vam vise ne kazuejemo sta ce-kad ce ... :)

14 hours ago via mobile · Like · 2
:pos::pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ичера препуна сала. Народ курац не га болеше за дерби од Србију. Крцаше сала...2-3мин се играше утакмица Кумани и обична публика још улазасва. Кумани заради ебано секјурити каснесва а обична заради огромну бројку.

Навивање оргазам. Поголема бројка него ли што беше сас Левски што е нормално ако се земе дека тга беше радан дн. Константно навивање целу утакмицу иако губесмо цело време. Мотив и куде нас и куде играчи беше на огромно ниво и заедно успеасмо да дојдемо до мн значајну победу. Не од бодовну страну него од страну на тој дека Куманово е неосвоива тврдина за било коју екипу у Македонују.

Следеќа утакмица у Градски парк. Нормално дека и тамо ќе рокамо и ќе се обидемо да искочимо победници и на двата фронта и на терен и на трибину.

Како овој детенце има још минимум 50 низ целу салу што константно док поемо ми поев и они. Још од мали се стекнуев сас љубав спрема град спрема боју плаву а не спрема српски тимови :cuc:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Титула је плаво-белаааа :vozbud:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ице кои потике фура...плаво-бели најк :X3:

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Абе тј линк што е оставен за пренос дали ќе работи? Од Израел некој гледа ли на тј претходно? Куде мене не работеше

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Член од
26 септември 2012
Мислења
183
Поени од реакции
115
Абе тј линк што е оставен за пренос дали ќе работи? Од Израел некој гледа ли на тј претходно? Куде мене не работеше
Од Израел пренос беше катастрофа, за прво полувреме немаше никаква слика, а второ можеше да се проследи само сецкаше пренос. Надамо се дека сга нема да имав такви проблеми. :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom