Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
H

HoT IcE

Гостин
Ја сакаше да иду днска, ама много беше уморан, плус втора смена у школу, сга сви мрчив околу матуру професори, и не отиде. Сга ми кажуев како е било, и плаче ми се зашто не отиде.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ја сакаше да иду днска, ама много беше уморан, плус втора смена у школу, сга сви мрчив околу матуру професори, и не отиде. Сга ми кажуев како е било, и плаче ми се зашто не отиде.
Нема изговор бе :icon_lol:

8 сата на работу сам бија, после у теретану и малце настинат ама глас га остави на трибину :pipi:

Сга против Фени идемо појако. До Катланово да се слушне :)

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Ауф кој меч ичера, нерви и гласни жице искина! Али добро, покажава момци дека играв добро кд треба. Да се среди игра на гостувања и топ ќе бидемо, финале на куп и полуфинале (можда и финале) у лигу не ни бега. Нормално, ако не ни соберев некога играча :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Мијајловиќ отишја у Кожуф,штета требаше ни 1 бек...

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Е да, требаше ни, ама мислу дека паре више нема за играчи нови, такој да ништо. Џабе сањамо :D Можда после НГ, али не верују. Ја мислу дека Голубовиќ кд би добија повише минуте и слободу ќе се покаже како јако засилување. Урош нема офанзивну технику....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мијајловиќ отишја у Кожуф,штета требаше ни 1 бек...
Дајте му од ваши паре А ве ебу забрањени исток! :icon_lol:

Исток еби се никад од запад погласни нема да бидете ...само напред КзКу еби ги семкарите! :vozbud:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Браво за успех.
Још у другу четвртину се осеќаше електрицитет у ваздух, можу да замислу при крај како е било. Штета што мораше да си појду порано.

Слажем се дека Голубовиќ треба повише шансу да добива. Тим сс два јаки центра много вреди и мислу дека бш у тј сегмент Куманово е имало проблеми низ године.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Да, сс разигранога Голубовиќа + Микиќ како улаза у форму све повише и повише и Маце Јанески фактор ИКС :D има да бидемо опасни :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Гзле (Јаневски) си гу игра поштено. Кд и да га пушти колко и да игра он изигра максимално. Мн корисан играч од клупу (y)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Фени овој ви е лекција за СЕКС НА КУМАНОВСКИ НАЧИН :*
♥ КУМАНИ КУМАНОВО !!! ♥

Член од
15 октомври 2010
Мислења
9
Поени од реакции
3
супер игра, још на гости да се оправив малце и тој е тој :)

H

HoT IcE

Гостин
Одлична утакмица, много лош старт, и сас пресврт до сви бодови. И ФЕНИ падна у Куманово, одлично.

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Кој пресврт момци, губесмо 17 разлика. У салу делиријум, западна трибина грми. Еве една слика од ичер.

Kajgana Shop

На врв Bottom