Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
26 септември 2012
Мислења
183
Поени од реакции
115
Неубава работа поделбе, али барем запад па даде све од себе колко мога навива, Карло Бос гу подигна атмосферу :D одметнати забрањени штама, како да не су навивачи него обична публика, али кој нејќе немора да доваѓа може се и без њега. Да не беше тј запад виде се каква штама можеше да биде цел натпревар како што беше прво полувреме. Ја реално никад не сам за поделбе у групу само се виде ранљивост на исту

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.152
Zasho i vie imate odmetnati be ?
Nemojte samo da mi kazete deka e neshto slicno ko cpb, ke se otruju. :)

С

Сибињанин Јанко

Гостин
А зшто су поделбе? Много неубаво изгледаше да се пцуев едни други.

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Победа на Куманово врз фаворитот од Израел, ама ја све мислу дека ни попуштисва и тој малко повише:DМного јака екипа су гледа се.Малко к’д се стегнасва за 2 минута ни изедначисва.Но, дали ни попуштисва или не важно тепасмо и идемо даље.

Ја мислеше дека овуј утакмицу ќе грми и ќе се распада сала, а оно штама цело прво полувреме.Што беше тај поделба?Пола Кумани не бесва на Запад, него на други трибине.

Само на Исток ги имаше преко 100 душе.И туј ли улегна политика више?

Иначе супер идеја цела сала сас македонски знамиња.

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Е море другарчиња смешно изгледате у покушај да ги копирате Гробари....па покажасмо и ми симпатизери дека можемо да викамо и свиримо и да му помогнемо на наш клуб у прво полувреме да води сас +15.

Да се врату малко на утакмицу,позитивно ме изненади денс Георѓиевски конечно една добра партија и од њега,Јанески растура овуј сезону,најконстанан играч,Димчевски подбаци,Костоски добар,Луковиќ одличан,али за мене меч винер Јанески.Браво гзле!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Никој не глуми Цпб или Гробари. Нова група Ултрас у коју спадав Блуе Елит,Улп и још некои подгрупе имав одредени несогласувања сас Значкатраз=Соколанци :icon_lol:

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Значи и Кумани га пратив београдски тренд на поделбе.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Поделба е за добро на групу. Не е од политички причине и разни глупости. Работа е свежа крв да гу преземе трибину и да гу организира групу. Има доста навивачки едуцирани момци на кои треба да им се даде простор да се докажев.

Ќе видите дека кроз некоју утакмицу све ќе се врати на свое место и дека група ќе функционира боље од претходно. Сас одреден дил и отступке ќе се среди работа.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Jош једна у низу. Дајте Мзт да се играмо! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom