Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Презадоволен сум од играчите, а и како да не бидам кога во екипата имам играчи кои со голема волја, под инекции, инсистираат да играат знаејќи ја важноста на моментот. Имаме одлична тимска хемија и верувам дека оваа екипа ќе расте од меч во меч, како во домашниот шампионат, така и на меѓународна сцена“, вели тренерот на Куманово, Љубислав Луковиќ по мечот.

Иначе ичера Урош Луковиќ играја под инекцие,има повреду на раме,али одлучија се ке игра,наши херои!!!

Mile Vuna

Neradnik
Член од
21 јули 2011
Мислења
69
Поени од реакции
94
Овој трескаш за да имаш повише постови или?
Ne mi e vazno za postovi mene, vi si se igrajte sas lajkovi i drugi gluposti na internet, ja nemam vreme za toj. Na sliku e Plavo Bela boja, Pred toj bese Crveno Bela, a pamtu i Crno Bela. Uh.... ili mozda ti i ne gi pamtis tija vreminja, malecak si bija

Член од
26 септември 2012
Мислења
183
Поени од реакции
115
Koja e oficijalna boja na Kumanovo??? Nekako mnogo cesto gi menjamo :confused:
Што мењаш ти бе, кд не пратиш спорт у наш град што па даваш мислења туја и прашуеш глупости. Официјална боја што ни е тај ни е и од пред 20 године (а за црвену боју немам време да ти објаснују), а ти очигледно имаш слабо памтење, прав вуна си :drk:

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
theHeartCollect0r не си интересан, ќути не се изјаснуј ќе ти се смее некој.

Член од
26 септември 2012
Мислења
183
Поени од реакции
115
Пораз од Лирију 78 - 64 Димчевски катастрофа исто како против израелци у гости шут невидено лош 1/12 (0/7 за три) , 4 изгубене топке 2 поена ефикасност -7 индексни поена, незнам што трењер га држеше 34мин у игру. Много изгубени топке на цел тим ми 18 они 8. Само Костоски и Луковиќ :cuc: колко толко не одржуесва у игру, според минутажу и тој одиграно на паркет Јанески Микиќ и Голубовиќ исто добри сви остали слабо.

Димчевски како Јањушевиќа од лани на едну утакмицу 20-30 поена на другу нула. :mad:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Катастрофа. Урош и Аце само заслужуев да останев остали би ги намаваја одма. Онија дрва поготово Станимировиќ и Геогриевски.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
6000 публика...скандирање...лудница тотална днска у салу!Ке га памту вечно овј дн.
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 22:55 ---

--- надополнето: 14 ноември 2012 во 23:06 ---

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
6000 лика кој пцуе ..кој вика искривени и страшни :))

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
За атмосверу немам зборови, кој бија знае, неможе да се опише с’с зборови тој.
Сретна доста интересан пост на нет. :D
Викав мушко што се наежи или заплаче е педер,дојди у Куманово осети гу атмосферу подивљај сс наши херои и ке видиш дали е мушко педер ако пушти с’лзу!

H

HoT IcE

Гостин
Куманово много јако у БИБЛ бе, до сг без пораз на домашан терен. Интересно.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Moра да иду некад на утакмицу,одамна не сам бија.

Kajgana Shop

На врв Bottom