ШтетаМожам да ти најдам ама да го чуваш како украс ... нема преживеани вакви антики што уште работат :smir:

ШтетаМожам да ти најдам ама да го чуваш како украс ... нема преживеани вакви антики што уште работат :smir:
14000 vo germanos nov, a ima i na pazar 3 ponudi 7-8000 solidni e63, novi od 200 do 220 evroniЗнае некој колку е цена на Нокиа е63?
Околу 300-400 ден.ШтетаА колку пари би бил само како украс?
70 евра.Sony Ericsson K770 - 80 евра
Со комплетна опрема, вклучувајќи ја и кутијата. Користен 10 месеца, уште 2 месеца гаранција.
И јас сум заинтересиран... Ако некој продава нека каже...:smir:дали некој продава iphone 3gs и колку кошта, или пак ако трампа нека пише понуда
А ти знаеш или што?знае ли некој како се титка на т-мобиле ако немаш кредит![]()
на космофон да бтњ постов не е за тука грешка :S:А ти знаеш или што?
Многу битно на ново или на старо ? на сметка или на припејд ?Ај кој поише се подразбира вака у мобилни да ме упати ако сака...
Значи сакам да си зеам некое телефонче шо подржува Wi-Fi и и по можност да има подршка за Wodd Excel Java...
Цена некаде до кај 6000 ако се наоѓа таков воопшто...
абеее за нов нема шанси да најдам за тие пари јасно ми е... на старо нешо ако се најде...Многу битно на ново или на старо ? на сметка или на припејд ?
Пуу на старо имаш избор ... пример Nokia N80, Nokia E51, Sony Ericsson P990, HTC/MDA Touch, постаро некое HTC/MDA ... не ми текнува друго што може, ќе ти пишам пак ако ми текне нешто интересноабеее за нов нема шанси да најдам за тие пари јасно ми е... на старо нешо ако се најде...