- Член од
- 17 јули 2010
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 2.203
Абе 10 ка, ама мене проблем ми е , дури да стигнам до школото, жива вода сум..... what to do ah?Циркулацијата ти е 10 ка
Абе 10 ка, ама мене проблем ми е , дури да стигнам до школото, жива вода сум..... what to do ah?Циркулацијата ти е 10 ка
Пробај со Блок Макс на Алкалоид, викаат многу биле добриАј ако може помош на работа сум 3 смена а забов ме утепа од болјење немам кој да ме замени и сл... кажете што да земам од аптека нешто што ќе ми ја ублажи болката барем и да издржам до сабајле додека отидам до заболекар ...
Оди на дежурен, ќе те снимаат и испитаат урина/крв да не е песок/каменче во бубрег. Пиј повеќе течности - по пола литар на екс (бистри сокови, чаеви што тераат на мокрење - магдонос, брусница)Ме боли нешто левиот бубрег денес, решение? :/
Шитни го за 10 000ки додека е време, после никој нема да сака да ти го купиМе боли нешто левиот бубрег денес, решение? :/
А види ја оваа под тебе што ми препорачува си направив увин па ќе видиме што еОди на дежурен, ќе те снимаат и испитаат урина/крв да не е песок/каменче во бубрег. Пиј повеќе течности - по пола литар на екс (бистри сокови, чаеви што тераат на мокрење - магдонос, брусница)
Убаво ти вика, шитни го дур држи на ценаА види ја оваа под тебе што ми препорачува си направив увин па ќе видиме што е
А не е од промаја -преладеност , немора да значи дека има каменБолка во бубрег е добар симптом дека имаш некое си каменче во бубрегот, па убаво те советува leandra почасти си се некое пиво, помага
Реков добар симптом, а не реков камен е сигурно, затоа што сепак тоа мора да се испита. Во секој случај ако е камен, пивото помага, ако не е камен, никому ништо ќе се развесели малкуА не е од промаја -преладеност , немора да значи дека има камен
Не ја слушај Љандра, за 10к никој не купува бубрег. Исто така доста важно.Ме боли нешто левиот бубрег денес, решение? :/