- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 876
- Поени од реакции
- 462
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бегај беНортхемптон 2-2 точен рез.![]()
Ti ebam malerot , ti si bil malerot vecervaНортхемптон 2-2 точен рез.![]()
..а јас сум член на албанската мафија и имам директни информации од судијата на натпреварот и надлежните дека утакмицата е наместена 0-0 да заврши..значи X vo X најпаметно решение
![]()
На livescore FT 2-2 викаНортхемптон во продолжение го дадоа голот или во регуларното време бидејќи гледам дека играат продолженија 2 по 15 мин ?
на мајтап пишав и вистина излезе..која проколната личност сум бил јас
Незнам зошто ама многу бев сигурен дека ќе ја погодам на точен рез. штета само што не отидов да ја уплатам, кој буљаш сум xDНортхемптон 2-2 точен рез.![]()
Да ја уплатеше немаше да испадне, така е тоа секогашНезнам зошто ама многу бев сигурен дека ќе ја погодам на точен рез. штета само што не отидов да ја уплатам, кој буљаш сум xD
Како може да го дадат во продолженије? Со резултат 2:1 не се игра продолженијеНортхемптон во продолжение го дадоа голот или во регуларното време бидејќи гледам дека играат продолженија 2 по 15 мин ?
Којзнае што ќе беше ако ја уплатев, само знам дека сега ми е мака многуДа ја уплатеше немаше да испадне, така е тоа секогаш![]()
Ајде на продужетци ќе тепаатlol 2-2 норхемптон
линкStaines Town - Bromley 0-1 80'
Dover - Chelmsford ne mozam da ja najdam