Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
cel svet ja igrase taa 2jka... i logicno bese... galatasaray se kade kade za cluj, baska tektstov gluposti od sportski mk ebate, baska so cadu e poznat igrac i za takvi pari ne bi prodal sansa da ide dalje vo LS, baska sto za sekoja pobeda dobiva mnogu pari timot od koi del odat za bonusi na igracite... nema nikakva logika
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 15:11 ---
е како да не нортхемптон 2 нема шанси
navodno 2-3 igraci od timot na bradford imaat nekoi virus, i ne odrzile trening taka da dosta moguce e 2jka

За утре од ФА куп:
Бредфорд-Нортхемптон 2 @ 3.8 во Спортлајф

Бредфорд имаат неколку заразени играчи од некој вирус и денеска го одложиле тренингот заради превенција од ширење на вирусот :D
Повеќе инфо тука
Ќе ја ставам сосе неколку други утакмици, мислам дека ваков коеф. не се пропушта :cool:
Следам за ситно.

Northampton ја пуцам 2-ка, ја врзувам со 2-3 напревари гг3+ па што сака нека биде.........еве некој предлог од мене за гг3+
Dorchaster - гг3+
Luton - гг3+
Srutt. Kickers гг3+
Вкупен коефициент 41 во копачка...

Bradford - Northampton 2
M. Keynes - Cambridge T1 1/2
Erfurt - Balbersburg 4+
Italy 21 - Spain 21 GG&3+

За 20 = 1186
Колку да се прати нешто да биде интересно.

Излезе еден текст дека Брадфорд има некои заразени играчи и во 90% од тикетите за денес Нортамптон 2 и после се чудите како не може да фатиме спортска

Секако, наместени се сите утакмици, кои не излезат како што треба.
...Vo odnos na kladilnicite!!Koga ke ima golema uplata na nekoja utakmica,i kladilnicite gubat,togas utakmicata e mestena i odma pod istraga!!A koga kladilnicata ke namesti nekoj natprevar,kontra od uplatata (primer Napoli - Torino)...togas se e vo red neli...???

Фан сум на Нортхемптон и тешко ми се верува дека денеска ќе победат, да се надеваме дека грешам. Викендов играа и имаа добра победа у лига, така да не знам колку ќе се замараат денеска.
Мислам најсигурно ќе биде ГГ3+ :)

Фан сум на Нортхемптон и тешко ми се верува дека денеска ќе победат, да се надеваме дека грешам. Викендов играа и имаа добра победа у лига, така да не знам колку ќе се замараат денеска.

:pos: :pos: :pos:

Inaku , i nie sakame da pobedite vecerva poshto ve imame na lifce :icon_mrgr:

ja sum fan na bradford i da ti kazam pravo ke ve zgrmime deneska bolje ne doagajte :cool:

ja sum fan na bradford i da ti kazam pravo ke ve zgrmime deneska bolje ne doagajte :cool:

:pos::pos::pos::pos:..а јас сум член на албанската мафија и имам директни информации од судијата на натпреварот и надлежните дека утакмицата е наместена 0-0 да заврши..значи X vo X најпаметно решение;)

Веќе кога признаваме за кого тајно навиваме.....let`s go Fleetwood.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom