А1 Македонија

Направив вчера неколку тестови, првиот ептен малку ми го даде и мислам дека не беше во ред. Понатаму сите беа слични:

Connection Type: Cellular
Server: Skopje
Download: 15.2 kB/s
Upload: 6.4 kB/s
Ping: 389 ms

371076637.png

========================
Connection Type: Cellular
Server: Skopje
Download: 17.9 kB/s
Upload: 6.1 kB/s
Ping: 281 ms

За вториов не ми ја пратило сликата, не знам зошто.

Кога префрлив на 3G да тестирам, се гаси па се пушта мрежата и при вклучување на интернет од почетокот работи малку подолго по што се префрла не Edge (E), и си цепа со таа брзина. Лоша ситуација, али колку толку ќе се најде за некој мејл, време и слично.

Епа тоа е, ќе имаш класичен интернет ама нема да имаш 3G... какви торлаци се овие од вип...

Значи ставам кредит во четврток за 100-че, и ми стига порака дека имам една недела безплатен интернет ! Како да ја активирам пакет датата?

Значи ставам кредит во четврток за 100-че, и ми стига порака дека имам една недела безплатен интернет ! Како да ја активирам пакет датата?

На Enable.

На припејд сум само што го активирав сам бројот од дома , сум забораил одамна неам користено број од вип на припејд да ми кажете на кој број се проверува сметка колку имаш преостанато кредит ?

На припејд сум само што го активирав сам бројот од дома , сум забораил одамна неам користено број од вип на припејд да ми кажете на кој број се проверува сметка колку имаш преостанато кредит ?

*101# :)

Преку глава ми дојде од чекање на овој
Sony Xperia Miro
6507

Да не знаете некој во кој салон во Скопје би можело да го има? Во ГТЦ секој втор ден сум еден месец наназад и уште го немаат добиено.

Да не знаете некој во кој салон во Скопје би можело да го има? Во ГТЦ секој втор ден сум еден месец наназад и уште го немаат добиено.
Попладне ќе одам најверојатно да платам сметка во Аеродром па ќе прашам таму. На информации не ти кажуваат? Јас кога земав телефон им спискав малку и ми кажа таа каде има телефон, иако викаат дека немаат таква информација.

Вие шо сте на Роденденската понуда, добил некој сметка нормална, исштампана :) ..или сите електронска сметка плаќате?

Вие шо сте на Роденденската понуда, добил некој сметка нормална, исштампана :) ..или сите електронска сметка плаќате?
Јас пред роденденскава си имав побарано детална печатена сметка и сега сеуште ми праќаат. Пред некој ден ми стигна сметка печатена на 25 страни. :D

sent via alcatel995&tapatalk

Ме интересира дали крадат,дали е скапо и ако сака некој сметка нека сподели но повеќе би сакал да дискутирамe :)

тапа се ..слаба мрежа, крш интернет, единствено што вредат се бесп. минути .. ( на коњ си ако им фатиш мрежа, за да ги искористиш )

(n)

катастрофа...немаш мрежа кога ти е најпотребно, :oops: ако си истрошил 7 ден они ти стават 37 ден o_O...крадат страшно,едвај чекам да ми поминат уште 2 месеци од договорот и чао (y) не бев еден месец во Мк значи тел исклучен ама и дома оставен (а дома никој нема) ми доага сметка 980 денара :facepalm: кога отидов таму да прашам што е ова? кога ниту сум била во Мк ниту сум звонувала најкултурно ми рекоа дека сите така велеле кога им била голема сметката:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom