Нови игри

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Апдејт на Гемплејот :D
Погледнете

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
Господинот ве поздравува со последниот треилер пред официјалното излагање за 11 дена.:D

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Еве за сите што барате FPS игри мои препораки Battlefield,Homefront,Rage,Brink,Doom,F.E.A.R,Metro 2033,Medal of Honor

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Момци како ви се свиѓа новава NFS дали вреди да се симиња???

Член од
1 април 2012
Мислења
152
Поени од реакции
41
Мене ми е супер, добар гемплеј.. на почетокот ќе ти биде тешка првите неколку трки, но откако ќе ја навикнеш ќе ти биде многу добра, види пробај ја па ќе кажеш твои импресии.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
It gets really old, really fast.

Мене многу брзо досадна ми стана поради тоа шо сите коли ги имаш уште од почетокот, а нема ништо customization, освен tuning, а ни тоа не го менува изгледот на колата.

Трките се досадни и handling-oт на колите е за нигде, се осеќаш како воз да управуваш.

Единствено нешто шо ме бендиса беше бегањето од полиција, а сепак мислам дека Hot Pursuit подобро го изведи и тоа.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Уште на првите 2 реда се откажав од дл само у поголема дупка влагаат како што го прават серијалот

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Уште на првите 2 реда се откажав од дл само у поголема дупка влагаат како што го прават серијалот
That's EA for you...

Сите ги критикуваа Activision, ама барем нивните игри се добри...се шо паѓа во рацете на ЕА постепено станува полошо и полошо.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Ајде аирлија нека е излезе Black Ops 2 SKIDROW на замунда.

Член од
19 април 2012
Мислења
429
Поени од реакции
681
Ајде аирлија нека е излезе Black Ops 2 SKIDROW на замунда.
Искрено, нема поента CoD: BO2 или било која CoD игра да се игра за приказна, така да, јас би ја земал(купил) него ли да ја играм само за приказната. :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Искрено, нема поента CoD: BO2 или било која CoD игра да се игра за приказна, така да, јас би ја земал(купил) него ли да ја играм само за приказната. :)
А па за multiplayer една поента што има.......

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Добро, читам и не можам да се начудам. Добро шо е работава ? Само хејтери ли има на форумов ? Medal of Honor Warfigter била срање, NFS Most Wanted 2012 била уште поголемо срање, COD уште не излезена тапа ја направивте, играјте си тоа шо ви се свиѓа, и не ги кењајте игрите, ај една игра кажете шо не била срање, освен добро COD 2, NFS Most Wanted

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Добро, читам и не можам да се начудам. Добро шо е работава ? Само хејтери ли има на форумов ? Medal of Honor Warfigter била срање, NFS Most Wanted 2012 била уште поголемо срање, COD уште не излезена тапа ја направивте, играјте си тоа шо ви се свиѓа, и не ги кењајте игрите, ај една игра кажете шо не била срање, освен добро COD 2, NFS Most Wanted
А од кога е забрането да се критикува било што? (а особено СРАЊЕ игри).

Kajgana Shop

На врв Bottom