Страшна ќе биде....Господинот ве поздравува со последниот треилер пред официјалното излагање за 11 дена.
Мене ми е супер, добар гемплеј.. на почетокот ќе ти биде тешка првите неколку трки, но откако ќе ја навикнеш ќе ти биде многу добра, види пробај ја па ќе кажеш твои импресии.Момци како ви се свиѓа новава NFS дали вреди да се симиња???
It gets really old, really fast.Момци како ви се свиѓа новава NFS дали вреди да се симиња???
That's EA for you...Уште на првите 2 реда се откажав од дл само у поголема дупка влагаат како што го прават серијалот
Искрено, нема поента CoD: BO2 или било која CoD игра да се игра за приказна, така да, јас би ја земал(купил) него ли да ја играм само за приказната.Ајде аирлија нека е излезе Black Ops 2 SKIDROW на замунда.
А па за multiplayer една поента што има.......Искрено, нема поента CoD: BO2 или било која CoD игра да се игра за приказна, така да, јас би ја земал(купил) него ли да ја играм само за приказната.
А од кога е забрането да се критикува било што? (а особено СРАЊЕ игри).Добро, читам и не можам да се начудам. Добро шо е работава ? Само хејтери ли има на форумов ? Medal of Honor Warfigter била срање, NFS Most Wanted 2012 била уште поголемо срање, COD уште не излезена тапа ја направивте, играјте си тоа шо ви се свиѓа, и не ги кењајте игрите, ај една игра кажете шо не била срање, освен добро COD 2, NFS Most Wanted