Нови игри

Имаше и е според многумина најдобрата NFS. Со ставање на ист наслов на новава или ќе успеат да ја вратат старата слава на сериалот или уште повеќе ќе го закопаат. Лично, дали успеале да направат нешто добро ќе видам од наредна недела. Сега неможам да коментирам.
која е поентата на компицирање на една толку успешна игра,ШАМПИОН.
Едноставно е,НЕ променувај ја приказната,подобри ја графиката,додади плус некоја кола и ете ти врв...нзнам зошто непотреби експерименти(crused cars ова она)

Земете клучеви за Crysis 3 Alpha додека можете :icon_lol:

Јас земав од овдека: http://www.ausgamers.com/

Ако евентуално се потрошиле, изгуглајте Crysis 3 Alpha keys и ќе ви се појават милион страни коишто даваат клучеви, само треба да се регистрирате.

Уопште не можам да најдам торент за 007 Legends :(

:facepalm:
Фала многу :)
S***w you! :D
Може стварно не знаеш. :noze:
Секако катастрофа е играта, so there's that. И јас се надевав дека конечно ќе направат солидна игра, ама ништо од очекувањата по тоа што успеав да видам досега. Being a Bond fanboy won't make it any better for you either.

S***w you! :D
Може стварно не знаеш. :noze:
Секако катастрофа е играта, so there's that. И јас се надевав дека конечно ќе направат солидна игра, ама ништо од очекувањата по тоа што успеав да видам досега. Being a Bond fanboy won't make it any better for you either.
Знам дека е тапа играта :)

Ауу . голем фан сум на Пејнкилер ,.. ја пуштив да се симиња. Ваљда нема да разочара како на пример.MOH Warfighter

Call of duty излезе на торенти за хбох, кај и да е за пц ќе ја биде

Football Manager 2013 [SKIDROW]

orig_1350516832.jpg

Едвај ја чекам, од Sim City 4 нема салам игра за градење град, се друго после беше глупости. По видеата што гледав и оваа малце ја затупиле ама сигурно поарна ќе е од Societies i Cities XL.

Колку само саати сум потрошил и градови сум направил на четворката ни Грујо не ми е рамен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom