Fringe

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Забележува некоj колку касети изгледаа и уште колку им остануваат?
Изгледаа четири. Првата беше вовед, втората ги однесе во рудникот да земат камења, со третата ја најдоа онаа картата со формули и четвртата требаше да им помогне да го најдат детето.

камења+формули+ќелаво дете=??

Не знам уште колку им остануваат. Претпоставувам дека се' до крајот на сезоната ќе се бафтаат со лентите. А кога веќе кажуваме што ни смета сезонава, мене некако ми е глупо што Волтер сите ленти ги ставил на едно место. Еве можел да скрие неколку во џебниот универзум. Ама ај, последна сезона е, нема простор за наоѓање маани на ситници.

Член од
13 септември 2012
Мислења
59
Поени од реакции
8
Зш имам осеќај дека се изгубив ??? Крај на 3та сезона и почеток на 4та ? Where the hell is peter или само јас во 4та сезона 1 епизода гледам негови привиденија како светлуцкања ....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Зш имам осеќај дека се изгубив ??? Крај на 3та сезона и почеток на 4та ? Where the hell is peter или само јас во 4та сезона 1 епизода гледам негови привиденија како светлуцкања ....
Па на крајот на трета Обсерверите кога правеа муабет надвор, нели рекоа дека го избришале Питер, исто како никогаш да не постоел.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не се замарајте, ова со обзервериве што го направија е тешка глупост. Обзерверите можат да избришат човек од постоење ама не можат да најдат група луѓе во подрум. Полиција ќе ги најдеше до сега, 5 пати. Ни останува да уживаме во начинот на кој е направена серијава, ликовите и така... Другото е без врска, обзерверите требаше да си останат обзервери, самото име што им го дадоа на почеток на серијата говори дека идејата не била тие да бидат лошите момци туку само да поправаат каде ќе пукне.

Тоа е сега...

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Што поскоро заврши серијава тоа подобро.Ја изгубија насоката дефинитивно.5тава сезона е просечна па дури и досадна со обзерверите(бизнисмените у одела).Ах и видеово ме потесети на серијава Observer Dance? :D :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Абе оти вака ја затупиле втората сезона (до 14-та сум)?! Место се повеќе да се заплеткува работата со Патерн-от, овие некои рандом, изолирани случаеви решаваат... :eek:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе оти вака ја затупиле втората сезона (до 14-та сум)?! Место се повеќе да се заплеткува работата со Патерн-от, овие некои рандом, изолирани случаеви решаваат... :eek:
Абе гледај и уживај додека можеш :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Што поскоро заврши серијава тоа подобро.Ја изгубија насоката дефинитивно.5тава сезона е просечна па дури и досадна со обзерверите(бизнисмените у одела).
Ех, а пак мене ми е како навраќање кон ZFT манифестот.:D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ако ја гледаш втора што бараш на темава? Гледај и уживај, не барај си беља :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Ако ја гледаш втора што бараш на темава? Гледај и уживај, не барај си беља :)
Абе ако така, буцкам малце :D Не прочитав ништо, не бери гајле, штом ја отворив одма скокнав на полето за коментар ;)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
I have no idea what you are talking about :rolleyes:
Не глеј натаму и онака најголемиот спојлер ти го кажаа за Питер.....
Уствари добро барем уште незнаеш што ќе бидне со сестрата на Оливија.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Сестра и од вториот универзум што ќе погине во сообраќајка или третата Оливија што се муваше со Питер?
bobipp слободно плеткај се по темава, немој да плачеш после :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Сестрата од џепниот универзум, онаа која се омажи со Септември.

Иако го сфаќам bobipp. Три месеци веќе гледам како SFU ми се мота во Што е ново, особено последниот период хиперактивно некој таму пишува. Едвај се воздржувам да не влезам.

Kajgana Shop

На врв Bottom