Last Man Standing (Barclays Premier League) vol. 2

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За следното коло ги бирам Њукасл, не би требало два пати по ред да кикснат дома.

А секое коло бираме нова екипа?

А секое коло бираме нова екипа?
Освен ако не испаднеш, а глеам ти си ги избрал Њукасл, такада се гледаме во новата сезона од играва :D

Со среќа нека им е на тие шо останаа да стојат,мене ми ги исекоа нозете овие Њукасел :place: :D

Освен ако не испаднеш, а глеам ти си ги избрал Њукасл, такада се гледаме во новата сезона од играва :D
Па уствари тоа ми беше прашањето, како сите почнаа да кажуваат екипа за следно коло? а забораваат дека тие што ќе пројдат понатаму викендов мора да доиграат до крај за да се добие победник.. Ние што изгубивме сега треба да чекаме.

Па уствари тоа ми беше прашањето, како сите почнаа да кажуваат екипа за следно коло? а забораваат дека тие што ќе пројдат понатаму викендов мора да доиграат до крај за да се добие победник.. Ние што изгубивме сега треба да чекаме.
Брат.... не ја сфаќаш играва изглеа. Ја на пример ги избрав Рединг и они вчера ремизираа, затоа отидов даље и ако сакам можам да си изберам екипа за следното коло. А ти требаше да си дочекаш досега да видиш Њукасл шо ќе напраи, па ако не изгубеше и ти ќе си избереше екипа за следното коло. Али пошто Њукасл изгуби, ти веќе не учествуваш во играва све дур не се добие еден апсолутен победник на кајганава.

Повторно ги бирам моите миленици West Ham United ! I'm Forever Blowing Bubbles

Повторно ги бирам моите миленици West Ham United ! I'm Forever Blowing Bubbles

Море неможеш пак ист тим да бираш. Не сме будали тие што бираме утепани екипи како Рединг и КПР.
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 18:13 ---
Еве уште сега да си изберам да не заборавам до петок.

13. QPR

Брат.... не ја сфаќаш играва изглеа. Ја на пример ги избрав Рединг и они вчера ремизираа, затоа отидов даље и ако сакам можам да си изберам екипа за следното коло. А ти требаше да си дочекаш досега да видиш Њукасл шо ќе напраи, па ако не изгубеше и ти ќе си избереше екипа за следното коло. Али пошто Њукасл изгуби, ти веќе не учествуваш во играва све дур не се добие еден апсолутен победник на кајганава.
Па тоа мислев де, од кај заклучи дека не ги сфатив правилата? Само ми беше чудно шо сите бираат екипа, а не се сетив дека тие можда прошле, за разлика од мене :D

Па тоа мислев де, од кај заклучи дека не ги сфатив правилата? Само ми беше чудно шо сите бираат екипа, а не се сетив дека тие можда прошле, за разлика од мене :D
Aa епа нема проблем онда :)

Кога влагате по темиве идете до последно непрочитано или до последна страна?
Читајте од кај сте стигнале и нема да има нејаснотии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom