Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Леле као можеше само да му дадат на Артета да шутира, денес не му беше денот, аман другиве немале муда да шутираат или што е работава......Тотално сум разочаран таман се распука Жиру требаше да ја земеме оваа......:place:

Добро де маму да му ебам до кога вака планираат. Никогаш не сум пцуел по тимов ама веќе нека идат у ку*ац, нервно ме оболеа. Уште малку и ке станеме тим од средина на табелата.

Ја не памтим еднаш да изгледам натпревар во мир, да заводат 2-0 на полувреме и фино лепо да си ја дотераат до крај со мирна игра. Се мора некој мајмун да се јави и да заебе!
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 18:45 ---
Абе ко ќе поразмислим треба неколку порази по ред да се врзат, да дојдат на 14 место на табела, па да им дојде памет и на играчи и на управа и на тренер. А и на навивачите, ај ние од овде не сме никој и ништо ама тие можат доста работи да направат! Нека им го остават Емирати да им зјае празен месец дена па ќе видиме која ќе биде политиката!

Чим Подолски бил сменет, а Артета имал лош ден, зошто не Жиру да шутира, или пак Казорла? :oops:

Вермален да ја пукнеше, овој вампиров немаше да ја види!

Што се случило беееее :tapp:
Таман кога беше замената Полди - Окс морав да излезам...се враќам гледам 3-3 останало и Артета на убил.
Он направи пенал ни дадоа гол он утнал пенал... Што му се случи денеска :(

За мене не е главниот кривец Артета,туку одбраната и тоа сите поддеднакво ја сносуваат вината...Маноне,Сања,Мертесакер,Кошелни,Вермален....Плус Кош згреши за голот шо го примавме од корнер,прво му ја подари топката на еден од Фулам,од кадешто дојде корнер и потоа на корнерот страшно маркирање и овој Македонецов дае гол :tapp:

Тоа е дечки, мора да му ја простиме оваа на Артета, ептен ми е криво за момаков....Мислам дека сеонава најлош натпревар сезонава му е...Особено кога во игра беше младото французче....

One Heart, One Love, One Team, Arsenal Football Club

--- надополнето: 10 ноември 2012 во 20:35 ---

Вилшер е во публика,Типсаревиќ и Ферер, гледа тенис... Кога само стигна од утакмица на тенис да иде.

390010_506775849362636_639463616_n.jpg

Разочаран сум резултатот, а и од тоа што цел месец тапкаме во место. Од поразот со Челзи саглам неможеме да кренеме глава. После тој пораз се надевав дека ќе се освестат после релативно добриот старт ама изгледа тоа не се деси. Вака гледамо индивидуално имаме според мене јак состав можеби и појак од лани ама нешто како да фали. Средината ми изгледа анемична нема посед на топка во средина, поседот го правиме со подавања мешу дефанзивците и Артета и Ремзи или кој ида е на таа позиција. Нема посед по средина и уфрлање со топка во празно да видам. Се се чека топка на нога веќе неколку утакмици е тоа. Играме со игра од нога на нога без топка нема игра, барање топка во празно и слично. Ме неервира стариот што е тврдоглав што несака да смени дали поради тоа што несака да признае дека греши или нешто друго незнам.

Се надевам (ама тешко) дека по ова ќе летаат саглам клоци и дека ако сега не се соземеме после ова до нареден натпревар многу тешко ќе биде да се вратиме во колосек иако веќе е изгубен. криво ми е што добро почнавме ама заглавивме некаде. Имаше нешто читнав као односите помеѓу венгер и боулд не биле многу сјајни, дали ваквата игра е резултат на тоа незнам, останува да го бодриме Арсенал и да се надевам(е) дека кризава брзо ќе помине иако веќе требаше да помине....

Само да се надоврзам на мојот муабет од пред некој ден не сум дочитал гледам имало коментари:
У Арсенал драги мои се се смени осим А.В. и управата (барем дел од неа). Ја после онаа генерацијана на „титани“ нешто успеси не гледам, само гледам како пари се пикаат по џебови. Искрено веќе оваа сезона ептен го замрзев лигавењето на А.В. : ... не го даваме, не си оди РвП, не се секирајте ... и оп прва добра пара и отиде. Хммм кои беа коментарите не се сеќавам за Насри, Цеск ... и остали.
Не знам за вас но јас иако веруем у реинкарнација би сакал животов да ми биде исполнет и некако не ми се чекаат 25 сезони за да се оствари сонот на еден бао-баб.
Ќе мрчам, ќе мрчам и ќе мрчам се додека не го сменат, па макар и сезона освоил (дај боже).

Се читаме у Јануари на преодна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom