Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој успеа да го најде МОТД? Ај ако го има некој нека пише
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 12:44 ---
најдов​

Што ќе ни е Фалкао кога се враќа Керол зимово?

Mike Phelan jerking off Аlex during the match
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

927_434240269968708_781969149_n.jpg

Па њукасл немаат победа 4938247 години на ефилд, нема ни денес да тепаат.

Леле како лажат кладилнициве
__________1_ X_ 2_____
Liverpool1.60 3.65 4.70 Newcastle
:pos::pos:

сега ќе се појави фан на лузерпул и ќе почне да ни раскажува историја :D

Приказната би била следнава
"Во едно далечно минато , многу многу далеку од тука си живееше едно девојче по име црвенкапче . Црвенкапче како и сите така и она навиваше за локалниот фудбалски клуб , лузерпул кој тогаш беше и шампион на една голема држава по име Фантазија .................... празно место .. и така еден ден црвенкапа го сретна волкот и го праша, волку волку зашто ти е голема устата .. а волкот и рече , црвенкапче голема ми е устата зашто не можам да се прекинам од смеење......

остатокот од приказната би бил ...

После многу многу години , сите ја заборавија црвенкапа ,и волкот и лиузерпул ... се друго стана историја !!!!!!!

Приказната би била следнава
"Во едно далечно минато , многу многу далеку од тука си живееше едно девојче по име црвенкапче . Црвенкапче како и сите така и она навиваше за локалниот фудбалски клуб , лузерпул кој тогаш беше и шампион на една голема држава по име Фантазија ..... ........................... празно место... и така еден ден црвенкапа го сретна волкот и го праша , волку волку зашто ти е голема устата ... а волкот и рече , црвенкапче голема ми е устата зашто не можам да се прекинам од смеење .......

остатокот од приказната би бил ...

После многу многу години , сите ја заборавија црвенкапа ,и волкот и ливерпул ... се друго стана историја !!!!!!!
:pos::pos:

КПР губи дома од Рединг :rolleyes:

Него вие што имате СК на Бум ТВ, ви се пушта програмата? Пошто кај мене само црна слика се појавува... Кажујте побрзо, у 5 треба фудбал да се гледа :)

^^ има уште приказни како што е "лузерпул и трите прасиња" ,"лузерпул и седумте џуџуња" или од поновите "господар на лузереите и трите кули" ... "лузерпул и одајата на тајните" и така натака :D

КПР губи дома од Рединг :rolleyes:

Него вие што имате СК на Бум ТВ, ви се пушта програмата? Пошто кај мене само црна слика се појавува... Кажујте побрзо, у 5 треба фудбал да се гледа :)

Сигурно заради F1 ти е затемната сликата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom