Фан Клуб: Интер

Након утакмице Јувентус - Интер, полиција зауставила Занетија. Претресли га, те му у џепу нашли, документе, кључеве од куќе, нешто ситно новца и Асамоаха. :icon_lol:

Абе ги надигравме тотално, единствено после примениот гол и во делови од првото полувреме беа поопасни од нас и повеќе напаѓаа. А во второ тотално ги надигравме, на секое поле, им го збутавме до грло. У второ немаа ни една посериозна шанса за гол, се што беше накај гол беа шутеви од далеку. Ау какво тренериште е Страма, фала ти ѕверу за тоа што ги измоча среде Торино. :cuc:

Богами, кредит доби кај навивачите, као никој до сеа, со ова. Ај што го тепавме сред Торино, плус им растуривме серија што ја влечеа од дамна, плус ја сврте од негатива од гол од офсајд и нормално само на минус 1 сме од нив.
Типот е рокстар у моментов во поубавиот дел од Милано. :D

Да ги пофалиме и Камбијасо и одбраната. Коска беа денес. Како во најдобрите времиња. И он и Самуел и Занети.
Џизас е будала. Одамна немало ваква сезона на дефанзивец дебитант (ако продужи).

254269_371782346242174_1877061167_n.jpg

Касано :icon_lol::icon_lol:
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 23:21 ---
Богами, кредит доби кај навивачите, као никој до сеа, со ова. Ај што го тепавме сред Торино, плус им растуривме серија што ја влечеа од дамна, плус ја сврте од негатива од гол од офсајд и нормално само на минус 1 сме од нив.
Типот е рокстар у моментов во поубавиот дел од Милано. :D

Да ги пофалиме и Камбијасо и одбраната. Коска беа денес. Како во најдобрите времиња. И он и Самуел и Занети.
Џизас е будала. Одамна немало ваква сезона на дефанзивец дебитант (ако продужи).
Занети човече.... Дали постојат зборови кои можат да ја опишат оваа легенда? Го доведе до лудило Азамоа, не знаеше кај да тера братот, почна да се губи во просторот. Одбраната чиста 10ка, Хуан најдобар, Ранокија имаше една-две конфузни реакции но во глобала беше фантастичен. И морам да го пофалам Нагатомо кој ги избуши по левата страна, конечно и озрачениов влегува во форма. :D Сега само да се продолжи во ист ритам!!
Инаку како сме ги надиграле тоа е страшно. Особено у второто полувреме, батките од очај не знаеја каде тераат, пробаа да нафрлуваат, да пуцаат од далеку ама џабе, тотално беа надиграни. Се на се, голема победа на Интер и голем чекор кон титулата.

Након утакмице Јувентус - Интер, полиција зауставила Занетија. Претресли га, те му у џепу нашли, документе, кључеве од куќе, нешто ситно новца и Асамоаха. :icon_lol:
Ееееј стварно, видовте што му праеше? :pos:
Еднаш само му избега Асамоа на крајот, Занети го запре со рака и доби картон. Она другото беше поезија, човеков се одбиваше од Пупи со се топката :)

Леле,љуѓе што направивме!Го натеравме Пирло да се бричи,ја затопливме температурата во Милано,против судии победивме,Спасов пак си доби сок на опклада итн.

Јас посакувам да направи 2-3 кикса, пошто ако продолжи вака некој од премиер лига ќе ни кешира 40 милиони и ќе ни го земе.
Ilumious еве одговор, видов прееска кога праша ама многу бев изнервиран од голот за да пишам за детево. :)

Јас посакувам да направи 2-3 кикса, пошто ако продолжи вака некој од премиер лига ќе ни кешира 40 милиони и ќе ни го земе.
Ilumious еве одговор, видов прееска кога праша ама многу бев изнервиран од голот за да пишам за детево. :)

Без гајле ми дадоа мсн негов :ROFLMAO:

П.С. Честито :) Кај Спасов на сок сите :)

Ееееј стварно, видовте што му праеше? :pos:
Еднаш само му избега Асамоа на крајот, Занети го запре со рака и доби картон. Она другото беше поезија, човеков се одбиваше од Пупи со се топката :)
Сеа ке ти дојде Крејзи од некаде :D.Инаку не видов некој да го пофали пуленов мој!За тие 20 мин што ги изигра има чиста десетка од мене!
форца Интерррррр
пс.Страма да се закова за стално на тренерската позиција,мислам доволно лутавме на темата Тренер!

Браво за Ханданович....да не ја одбранеше таа на Маркизио ќе го ебавме ежот

Некој да го виде Лусио...?
Лусио, јавиииии сееее, јавиииии сеее... :)
според последните информации лусио се загубил веднаш по заминувањето од милано! некои извори велат дека се наоѓа во торино, но никој не го видел таму, така да... потрагата продолжува!!! :D

Па богами ништо чудно.
Ја сум уште у неверување за тоа како игра сезонав кај нас овој. Го гледав и на олимпијадата за Бразил, и излгедаше ок, ама ни оддалеку волку добро. Очигледно е страшен талент и очигледно оние што треба да гледаат вакви работи кај нас, доста добро гледаат. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom