Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ги надигравме тотално, единствено после примениот гол и во делови од првото полувреме беа поопасни од нас и повеќе напаѓаа. А во второ тотално ги надигравме, на секое поле, им го збутавме до грло. У второ немаа ни една посериозна шанса за гол, се што беше накај гол беа шутеви од далеку. Ау какво тренериште е Страма, фала ти ѕверу за тоа што ги измоча среде Торино.![]()
Занети човече.... Дали постојат зборови кои можат да ја опишат оваа легенда? Го доведе до лудило Азамоа, не знаеше кај да тера братот, почна да се губи во просторот. Одбраната чиста 10ка, Хуан најдобар, Ранокија имаше една-две конфузни реакции но во глобала беше фантастичен. И морам да го пофалам Нагатомо кој ги избуши по левата страна, конечно и озрачениов влегува во форма.Богами, кредит доби кај навивачите, као никој до сеа, со ова. Ај што го тепавме сред Торино, плус им растуривме серија што ја влечеа од дамна, плус ја сврте од негатива од гол од офсајд и нормално само на минус 1 сме од нив.
Типот е рокстар у моментов во поубавиот дел од Милано.
Да ги пофалиме и Камбијасо и одбраната. Коска беа денес. Како во најдобрите времиња. И он и Самуел и Занети.
Џизас е будала. Одамна немало ваква сезона на дефанзивец дебитант (ако продужи).
Ееееј стварно, видовте што му праеше?Након утакмице Јувентус - Интер, полиција зауставила Занетија. Претресли га, те му у џепу нашли, документе, кључеве од куќе, нешто ситно новца и Асамоаха.![]()
Јас посакувам да направи 2-3 кикса, пошто ако продолжи вака некој од премиер лига ќе ни кешира 40 милиони и ќе ни го земе.Џизас е будала. Одамна немало ваква сезона на дефанзивец дебитант (ако продужи).
Јас посакувам да направи 2-3 кикса, пошто ако продолжи вака некој од премиер лига ќе ни кешира 40 милиони и ќе ни го земе.
Ilumious еве одговор, видов прееска кога праша ама многу бев изнервиран од голот за да пишам за детево.![]()
Сеа ке ти дојде Крејзи од некадеЕеееј стварно, видовте што му праеше?
Еднаш само му избега Асамоа на крајот, Занети го запре со рака и доби картон. Она другото беше поезија, човеков се одбиваше од Пупи со се топката![]()
според последните информации лусио се загубил веднаш по заминувањето од милано! некои извори велат дека се наоѓа во торино, но никој не го видел таму, така да... потрагата продолжува!!!Некој да го виде Лусио...?
Лусио, јавиииии сееее, јавиииии сеее...![]()
Јас посакувам да направи 2-3 кикса, пошто ако продолжи вака некој од премиер лига ќе ни кешира 40 милиони и ќе ни го земе.
Ilumious еве одговор, видов прееска кога праша ама многу бев изнервиран од голот за да пишам за детево.![]()