Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јунајтед ми изгледаше како да не сака да дај повеќе од 1 гол повеќе.:icon_mrgr:
(читај 2-3 100% шанси и пенал промаршен).

Арсенал беше дојден за да се одбрани,стравот в'коски му е од минатата година (8-2) :D

Глобално земено,рутинска победа.

Добра утакмица, но под очекувањата, очекував далеку поинтересен фудбал со многу повеќе шанси но едноставно мизерниот Арсенал и одличниот и организираниот Јунајтед не го дозволија тоа. Чиста победа за Манчестер, без ниедна дамка, и пеналот и црвениот си беа оправдано досудени.
И да, секоја чест за Ван Перси, пример за играчиште, да беше некој друг шупак налик Ибра ќе го бакнеше амблемот, но Ван Перси си е ѕверотиња невидена, стварно добар гест кон неговиот поранешен клуб. :cuc:

Утакмицава...
untitled-3r9xxf.gif

Настрана сите глупости,црвени пенали овој така играл овој онака,ме интересира шо ќе кажат навивачите на Јунајтед за вториот гол ?

Настрана сите глупости,црвени пенали овој така играл овој онака,ме интересира шо ќе кажат навивачите на Јунајтед за вториот гол ?
Ako алудираш на тоа дека корнерот бил од офсајт ,а со тоа и голот,грешиш! Треба да признаеш пораз кога е како солза чист,арсенал беа катастрофа

Ново нешто....Нема врска како се дал голот,дали регуларно или не,важно е како се играло.Веќе победуваат тие што играат поубаво,а не тие што ќе даат повеќе голови.

Ново нешто....Нема врска како се дал голот,дали регуларно или не,важно е како се играло.Веќе победуваат тие што играат поубаво,а не тие што ќе даат повеќе голови.

Ај да почнеме,почетнички..

Игравте фудбал?
Направивте некоја шанса?

Која класа брат? Освен Вермален... и Казорла, Вилшер и Шчезни кои се потенцијални такви играчи за набрзо... која класа ќе е перманентна?

Не ми кажувај само Жиру и Подолски... :D Ван Перси е играчина сакале вие речете бил Јуда или не, лани го носеше цел тим на грб, сега веќе станува лидер и во Јунајтед...

Со таква политика ко што тера Арсенал у последниве 2 години нема успеси... треба 180% од можностите да даваат играчите па да се деси чудо. Од оној Арсенал од пред неколку години останата е само монтката на Венгер. :)

На страна резултатов, а и останатиот дел од коментаров затоа што не ми се коментира од што сум разочаран од поразов, ама жити се, од каде тоа Вермален класа? Па уште под него Казорла, Вилшер и...Шчезни? Или од не гледање доволно на Арсенал, или од коментари на некои други што навиваат за Арсенал. Да речеш класа за Кошелни кој е во очајна форма и кој што немаше никакви летни подготовки, океј, ама за Вермален? Далеку од класа за сега, а и не знам зошто Венгер го постави за капитен. А капитенот не може да го оставиш на клупа...

Перси беше во офсајд 1 мм. Уште 2 такви офсајди дигна судијата, а и двата беа голови. Такви работи ептен тешко се примеќаат. Мислам дека судиите беа одлични.

Ете гледам си го спомнал стартот на Клеверли во вашиот фан клуб. Судијата му прости, ама ај нека ти текне дека и Вилшер имаше опасен старт на почетокот на второто полувреме и беше само предупреден. Критериумот на судијата беше ист во текот на целиот меч. Перфектно судеше и нема што да му се замери. :)

Andre Santos had a nice day out today, didn't he? Got to visit Old Trafford and got a match-worn Robin Van Persie shirt.

На страна резултатов, а и останатиот дел од коментаров затоа што не ми се коментира од што сум разочаран од поразов, ама жити се, од каде тоа Вермален класа? Па уште под него Казорла, Вилшер и...Шчезни? Или од не гледање доволно на Арсенал, или од коментари на некои други што навиваат за Арсенал. Да речеш класа за Кошелни кој е во очајна форма и кој што немаше никакви летни подготовки, океј, ама за Вермален? Далеку од класа за сега, а и не знам зошто Венгер го постави за капитен. А капитенот не може да го оставиш на клупа...

Јас само не знам зошто Кош дреме на клупа, лани ви беше најдобар дефанзивец. Па Меси во џеб го стави.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 16:24 ---
Перси беше во офсајд 1 мм. Уште 2 такви офсајди дигна судијата, а и двата беа голови. Такви работи ептен тешко се примеќаат. Мислам дека судиите беа одлични.

Ете гледам си го спомнал стартот на Клеверли во вашиот фан клуб. Судијата му прости, ама ај нека ти текне дека и Вилшер имаше опасен старт на почетокот на второто полувреме и беше само предупреден. Критериумот на судијата беше ист во текот на целиот меч. Перфектно судеше и нема што да му се замери. :)

На сите што добија жолти Дин им го прости стартот што го имаа после жолтиот, е тоа што Вилшер направи уште еден потоа а Клеверли излезе е друга работа. Вратете снимката, кога отиде да се буни Вилшер за Клеверли зошто нема црвен му покажа Дин со раката накај другиот дел од теренот дека му го прости и на него фаулот таму.

Дали тоа Венгер носеше пењуар или мене така ми се чини? :D

Јас само не знам зошто Кош дреме на клупа, лани ви беше најдобар дефанзивец. Па Меси во џеб го стави.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 16:24 ---

На сите што добија жолти Дин им го прости стартот што го имаа после жолтиот, е тоа што Вилшер направи уште еден потоа а Клеверли излезе е друга работа. Вратете снимката, кога отиде да се буни Вилшер за Клеверли зошто нема црвен му покажа Дин со раката накај другиот дел од теренот дека му го прости и на него фаулот таму.
Вишлер на утакмицава направи 3 прекршока,за првиот доби оправдано жолт,вториот беше обичен и за третиот заслужено и доби уште еден жолт.Додека на Клеверли му прогледа низ прсти за последниот прекршок,со Керик се отепаа од прекршоци правење,затоа и Арсенал неможеа да ја наметнат својата игра.
Не ја барам кривицата за поразов кај судијата само сакам да посочам на тоа како беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom