Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Напад за утре кој ќе ви биде ?

Во пресрет на натпреварот, очекувам победа и конечно добра игра на одбраната и на оној Торес :)

Ова се дешаваше во средата на мечот со Јун. по повод Halloween

tumblr_mctgp6JJ7r1r3p0vko1_500.gif

Денес како крило или Мозес или Стариџ, Марин тешко да почне...
Чех
Ацпиликуета, Ивановиќ, Кејхил, Кол
Рамирес, Микел
Мозес, Оскар, Хазард
Торес
(вака мислам дека ќе биде иако сакам Стариџ место Мозес)

Рамирес мора да игра за да има брза транзиција одбрана-напад...

Referees are considering a boycott of Chelsea games in support of Mark Clattenburg, according to one former Premier League official.

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8220894/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Најбоље би било без судии .:vozbud::vozbud::vozbud: :D
Одлично, нека донесат германски. ;) Неам пратено многу Бундеслига у последниве години, али вака од ЛШ, СП/ЕП, иам чувство дека германските судии се најдобри, не знам зошто. Сепак, не знам колку грешат. :) Тоа нека ми каже некој од фановите на Баерн или фанот на Дортмунд.

^ Абе и нив ќе ги подмити Ферги најбоље без судии :ROFLMAO:
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 12:32 ---
Swansea have never won a Premier League game in November or even scored a goal. They are the only team to play in the Premier League and not score in November.

Челзи почна многу опасна игра со Горните од ПЛ и АФА, со што со секој нареден момент сум се посигурен дека ја губи тутлата годинава.
Како не влегува во то црпките нивни ја не знам, работите се такви да „ако не милом, силом“, а овие уште си ја предизвикуваат среќата.
Ко малку да е тоа шо за Горните и нивните маркетинг планови тешко сварливо би било да Сер Фергуосн остани без титула две години по ред, па уште ова фали.
Лошо, лошо.

Челзи почна многу опасна игра со Горните од ПЛ и АФА, со што со секој нареден момент сум се посигурен дека ја губи тутлата годинава.
Како не влегува во то црпките нивни ја не знам, работите се такви да „ако не милом, силом“, а овие уште си ја предизвикуваат среќата.
Ко малку да е тоа шо за Горните и нивните маркетинг планови тешко сварливо би било да Сер Фергуосн остани без титула две години по ред, па уште ова фали.
Лошо, лошо.
Мое мислење е ако молчиш секој ќе те гази. Така да по мое мислење добро е што конечно нешто се направи.

Искрено, колку и некогаш да звучиш нелогично, на крај пак си во право... :) (Пример минатата недела со прогнозата за дербито). Иначе, нема корист од Топџииве...(се надевам дека грешам). Битно ние после да ги тепаме Лебедите.

Ај уште на полувреме да е добиена утакмицата после, да можам мирно да одам на колоквиум. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom