Derby d'Italia, Juventus - Inter, 03.11.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Leo Bonnie
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза за натпреварот

• Вкупно гласачи
    180
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Го заборави најјакото од сите
хаха ко ќе видам какви играчи го носеа дресот :confused: иначе оваа е единствената утакмица во животот да го видам Буфон изнервиран, многу го замразив Мота после ова.
Кога ќе ми текне дека Буфон е другар (поставен е ко таков) со скоро секој фудбалер на планетава и дека без разлика дали Јуве победил изгубил или одиграл нерешено на крајот со сите срдечно се поздравува и прегрнува, се прашувам каква ли будала треба да бидеш за да успееш да го изнервираш.

Победа на Интер утре другото не се важе :)
П.С. Ciao MERDE :P Коментаторов:vozbud:
Мора да се признае дека беше чист фаул голов на Толдо но како и да е.Ќе се памети по тоа што му даде гол на својот колега од репрезентацијата Буфон :)

секое дерби на ривалите посакувам да заврши со нерешен исход :pipi:

Кога ќе ми текне дека Буфон е другар (поставен е ко таков) со скоро секој фудбалер на планетава и дека без разлика дали Јуве победил изгубил или одиграл нерешено на крајот со сите срдечно се поздравува и прегрнува, се прашувам каква ли будала треба да бидеш за да успееш да го изнервираш.
Е да бе, да не сакаш и поклонче да му купат пред утакмица :pos:
Нормални работи се ова во фудбалот не знам зошто воопшто коментирате. Со Таљавенто вечер нема да помине без вакви гужви.

coreografia_inter-juventus_29102011_news--720x410.jpg

Ова дерби не смее да помине без овој славен стих.

Е да бе, да не сакаш и поклонче да му купат пред утакмица :pos:
Нормални работи се ова во фудбалот не знам зошто воопшто коментирате. Со Таљавенто вечер нема да помине без вакви гужви.
Не ми беше муабетот за гужвите туку за Буфон. Тој, освен овде, или не учествувал во истите или двоел а никогаш не пробал да се пресмета со некој.

Очекувам да биде ова право итаљанско дерби,нека има голови,и нека летен по некој црвен:D,па кој сака да нека победи,мада ја сум појче на страната на интер.

Песната која се свири на секој натпревар на Јувентус Арената. Песната која ја пеат 40.000 грла, за дополнителна мотивација на играчите кои ќе излезат на терен.Одиме на победа!!!

Очекувам да биде ова право итаљанско дерби,нека има голови,и нека летен по некој црвен:D,па кој сака да нека победи,мада ја сум појче на страната на интер.

smesno e posto si za mancester

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom