Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Катастрофа....The Devil Inside најново нешто што гледав, го препорачувам на сите посебно на оние што сакаат ваков тип на хорори
Катастрофа....The Devil Inside најново нешто што гледав, го препорачувам на сите посебно на оние што сакаат ваков тип на хорори
Сега за вкусови не се разговара туку ако знаеш или ако знае некој друг каде можам да ги најдам Кери (1976) и Магла (1979) ама да се добри снимките кажетеКатастрофа....
Ова не ти го сфатив....На Телма пред 15тина минути почна 1408 со Кјузак.
Кој сака нека пушти . Уште не влегол во собата , со Семјуел Л.Џексон збори во ходникот. Јас ќе го гледам , и онака чекам резултати на спортска , а и да видам со кој крај го имаат купено Телма
Ima 2 zavrsetoci 1408.Ова не ти го сфатив....
Има два краја филмот исто како I am Legend.Ова не ти го сфатив....
Еј ова не сум го знаел....значи ќе треба да прогуглам малку.Ima 2 zavrsetoci 1408.
Ај да не му расипеме на некого иако не верувам да има сеуште некој што не го гледал, имаш на википедиа милијарда посто, изгуглај и види )))
Кој би рекол дека еден филм би имал два различни краеви?Ај да не му расипеме на некого иако не верувам да има сеуште некој што не го гледал, имаш на википедиа милијарда посто, изгуглај и види )))
Insidious- Пробај со овој мене ме изненеади, не очекував добар филм а излезе солиден.7/10 многу му е другар, една 6 од мене има, 7 се веќе добри филмови, овој е просек, али не е лош, значи има прелазна оцена и од мене.
И дај некој нека ми препорача некој нов добар хорор? има ли таков воопшто?
Го гледав, ич не ми направи мерак.Insidious- Пробај со овој мене ме изненеади, не очекував добар филм а излезе солиден.
Филмот е многу солиден од поглед на напнатност, ми се доаѓа атмосферата и целиот сетап како целост, крајот е слаб да, ама од аспектите кои ги зборев ме задоволи, значи доста солидно градење на тензијата, како и одличен позадински саундтрак кој долувува за она језиво чуство, i'm a setup/mood addictЈас пак не знаев дека I am Legend има два краја.
Инаку го гледав Munger Road. Замислата не беше лоша, барем на почетокот. Интересно се обиделе да спојат два под-жанра хорори. Но, освен катастрофалната глума нели, она што најмногу не ми се допадна е моментот...
Сепак, не би му дал оцена каква што има на IMDb, еве можеби 5-ка, во чест на Halloween.TO BE CONTINUED.
WOW, I SERIOUSLY CAN'T WAIT!
Psyside, пингај кога ќе има втор дел
Е па ако сакаш добар хорор ке мора да се вратиш на 70/80 за жал,а јас сега моментално го пуштам Prince of Darkness од маестралниот John Carpenter.Го гледав, ич не ми направи мерак.
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 00:36 ---
Филмот е многу солиден од поглед на напнатност, ми се доаѓа атмосферата и целиот сетап како целост, крајот е слаб да, ама од аспектите кои ги зборев ме задоволи, значи доста солидно градење на тензијата, како и одличен позадински саундтрак кој долувува за она језиво чуство, i'm a setup/mood addict
Глумата ако ги одземеме тинејџерите, кај старецот и неговиот колега - џандар беше ок.