Хорор филмови

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Сега за вкусови не се разговара ;) туку ако знаеш или ако знае некој друг каде можам да ги најдам Кери (1976) и Магла (1979) ама да се добри снимките кажете
Гледај го овој или овој.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
На Телма пред 15тина минути почна 1408 со Кјузак.
Кој сака нека пушти . Уште не влегол во собата , со Семјуел Л.Џексон збори во ходникот. Јас ќе го гледам , и онака чекам резултати на спортска , а и да видам со кој крај го имаат купено Телма :pos:
Ова не ти го сфатив....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова не ти го сфатив....
Има два краја филмот :) исто како I am Legend.

Се приклучувам на листата членови што го фалат the uninvited guest.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Јас пак не знаев дека I am Legend има два краја.:unsure:

Инаку го гледав Munger Road. Замислата не беше лоша, барем на почетокот. Интересно се обиделе да спојат два под-жанра хорори. Но, освен катастрофалната глума нели, она што најмногу не ми се допадна е моментот...
TO BE CONTINUED. :pos:
WOW, I SERIOUSLY CAN'T WAIT!

Psyside, пингај кога ќе има втор дел :D
Сепак, не би му дал оцена каква што има на IMDb, еве можеби 5-ка, во чест на Halloween.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ilumious
wot

Како завршува едниот,како другиот да видам кој сум го гледал? :ROFLMAO:
Ај да не му расипеме на некого иако не верувам да има сеуште некој што не го гледал, имаш на википедиа милијарда посто, изгуглај и види :))))

А

Анноун

Гостин
Битно Телма ја има купено подобрата верзија од Канал 5 :pipi: Мислам на 1408.

2

~2A

Гостин
Ај да не му расипеме на некого иако не верувам да има сеуште некој што не го гледал, имаш на википедиа милијарда посто, изгуглај и види :))))
Кој би рекол дека еден филм би имал два различни краеви? :ROFLMAO:

Сепак фала!

Boce Makedonco

Madridista
Член од
2 март 2009
Мислења
66
Поени од реакции
34
7/10 многу му е другар, една 6 од мене има, 7 се веќе добри филмови, овој е просек, али не е лош, значи има прелазна оцена и од мене.

И дај некој нека ми препорача некој нов добар хорор? има ли таков воопшто? :D
Insidious- Пробај со овој мене ме изненеади, не очекував добар филм а излезе солиден.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Insidious- Пробај со овој мене ме изненеади, не очекував добар филм а излезе солиден.
Го гледав, ич не ми направи мерак.
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 00:36 ---
Јас пак не знаев дека I am Legend има два краја.:unsure:

Инаку го гледав Munger Road. Замислата не беше лоша, барем на почетокот. Интересно се обиделе да спојат два под-жанра хорори. Но, освен катастрофалната глума нели, она што најмногу не ми се допадна е моментот...
TO BE CONTINUED. :pos:
WOW, I SERIOUSLY CAN'T WAIT!

Psyside, пингај кога ќе има втор дел :D
Сепак, не би му дал оцена каква што има на IMDb, еве можеби 5-ка, во чест на Halloween.
Филмот е многу солиден од поглед на напнатност, ми се доаѓа атмосферата и целиот сетап како целост, крајот е слаб да, ама од аспектите кои ги зборев ме задоволи, значи доста солидно градење на тензијата, како и одличен позадински саундтрак кој долувува за она језиво чуство, i'm a setup/mood addict :D

Глумата ако ги одземеме тинејџерите, кај старецот и неговиот колега - џандар беше ок.

Boce Makedonco

Madridista
Член од
2 март 2009
Мислења
66
Поени од реакции
34
Го гледав, ич не ми направи мерак.
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 00:36 ---

Филмот е многу солиден од поглед на напнатност, ми се доаѓа атмосферата и целиот сетап како целост, крајот е слаб да, ама од аспектите кои ги зборев ме задоволи, значи доста солидно градење на тензијата, како и одличен позадински саундтрак кој долувува за она језиво чуство, i'm a setup/mood addict :D

Глумата ако ги одземеме тинејџерите, кај старецот и неговиот колега - џандар беше ок.
Е па ако сакаш добар хорор ке мора да се вратиш на 70/80 за жал,а јас сега моментално го пуштам Prince of Darkness од маестралниот John Carpenter.

Kajgana Shop

На врв Bottom