Biljbilj08
1987
- Член од
- 19 ноември 2011
- Мислења
- 698
- Поени од реакции
- 312
Гледај го Inbred 2011, ептен е добарДа ми кажиш некој добар хорор шо си го гледал ? неам изгледано добар хорор у последно време
Гледај го Inbred 2011, ептен е добарДа ми кажиш некој добар хорор шо си го гледал ? неам изгледано добар хорор у последно време
Јас ќе ти кажам.Да ми кажиш некој добар хорор шо си го гледал ? неам изгледано добар хорор у последно време
Ауууу го гледавме сега The Hidden Face (2011). У пм, каков филм! Дечко ми фудбал не гледаше за да го догледа, што само по себе значи нешто Ауууууу, влегува во мои омилени филмови.^ El Orphanato е прекрасен, го имам гледано неколку пати. Еве други:
The Devil's Backbone (2001)
Kidnapped (2010)
The Hidden Face (2011)
Julia's Eyes (2010)
Нели? Како што кажа penkaloto, свежи идеи со извонредна егзекуција. Шпанските филмови не се плашат да истражуваат и да измислуваат нови работи, се разбира сето тоа изведено педантно, со одлична глума, вешта камера, саундтрак кој прилега на атмосферата. Е сега, можеби The Hidden Face не би го ставил во моите омилени филмови, но дефинитивно би го препорачал. Само што во последно време ептен ме мрзи да пишувам рецензии.Ауууу го гледавме сега The Hidden Face (2011). У пм, каков филм! Дечко ми фудбал не гледаше за да го догледа, што само по себе значи нешто Ауууууу, влегува во мои омилени филмови.
Пу ј'зк да ми е.Еден човек кој живее во огромна куќа пушта непознат човек да му го искористи телефонот, за тоа време тој е во кујната. Кога се враќа, непознатиот го нема.
Слешер?Имате моја препорака за Munger Road!
Нека не ве лажe оцената, old school scares all over.
Од мене има една солидна 6.
Suspense/Slasher 80/20%Слешер?
Почнаа да експериментираат шпанците со тоа камерите, на пр. у The silent house (la casa muda) камерата е тортура човече, толку лоша замисла. Мислам целиот филм е срање, не ми е јасно како има 5.3 рејтинг.VLJ мајсторе , The Uninvited Guest
Ваква тензија немам гледано од The House OF The Devil .
Обожавам напнатост , а во филмов ја имаше за со лопата да ја копаш .
Секогаш кога гледам шпански филм , секогаш добивам повеќе од што очекувам , да не зборам дека никогаш не ме разочарале. Каква камера!
А бе види, американците коа праат римејк на свој филм не се баш лоши да бидам искрен, што не е случај со јапонските каде шо комплетно ги усеруваат. Пример земи го the hills have eyes римејкот е каде каде понапнат. Не ради технологија и сл. причата некако поинаку е доловена.
Значи најдориот slasher - на сите времиња, го спореди со бљувотината од римејк на истиот, и уште подобар ти е ? oh my!
Инсидиоус нешто маркетиншки трик беше ко што беше случајот со the uninvited ако ви текнува.Оverrated, ептен overrated, она што би го нарекол недефиниран филм.
Их како си можел да го забораиш The descent, филмчиште!