2
~2A
Гостин
Овој ќе го симнам,штом најдам торент одамна му се токмам има торент за колекцијата ама не ми се дават 7-8 ГБ . Иначе и римејкот го има,ама овој послабо.Ах извини, слепец сум
Овој ќе го симнам,штом најдам торент одамна му се токмам има торент за колекцијата ама не ми се дават 7-8 ГБ . Иначе и римејкот го има,ама овој послабо.Ах извини, слепец сум
Можам да најдам торент одма, ама од Руски тракер, ќе треба акаунт да правиш и слично.Овој ќе го симнам,штом најдам торент одамна му се токмам има торент за колекцијата ама не ми се дават 7-8 ГБ . Иначе и римејкот го има,ама овој послабо.
Without a single doubt.Jaws(1975-1987), Friday 13th(1980-1993), A Nightmare on Elm Street (1984-1994) вреди ли да се симнуваат сите делови?
Halloween, Black Christmas ги имам гледано овиe другите ми се на листата. Инаку најдов една листа 100 најдобри хорори на сите времиња па по неа идам ги има и овие што ми ги предложи. Само се мислев за овие 3 филмови бидејќи се со повеќе делови па викам да не се римејк на првите делови.Without a single doubt.
Add, this
Halloween, Black Christmas, Suspiria, Hellraiser, Storm of the Century, Night of the Demons, Demons, The Mist.
Има многу добри филмови на листата, ама ако сакаш да бидеш сигурен за некој одреден, знаеш кај да се обратиш.Halloween, Black Christmas ги имам гледано овиe другите ми се на листата. Инаку најдов една листа 100 најдобри хорори на сите времиња па по неа идам ги има и овие што ми ги предложи. Само се мислев за овие 3 филмови бидејќи се со повеќе делови па викам да не се римејк на првите делови.
Легендарниот Dario Argento,неверојатно добар филм:Without a single doubt.
Add, this
Halloween, Black Christmas, Suspiria, Hellraiser, Storm of the Century, Night of the Demons, Demons, The Mist.
Само што им го бапнав саундтракот на фб на моите пријатели , точно во 00.00Легендарниот Dario D'Argento,неверојатно добар филм:
Само што им го бапнав саундтракот на фб на моите пријатели , точно во 00.00
Лоша работа си напраил брат, Ја се сеќавм кога го гледав прв пат, soundtrack -от го слушав дури и во сон, а исто добар Soundtrack има и The Omen од 1976.
Јас не можев да се изнарадувам кога го изгледав Suspiria. Ќе треба уште еднашка следнава недела да се пушти .
Јас би ти препорачал некој "слешер" да гледате во друштво.Нема никакви ефекти од паранормален филм,бидејќи сте се нафукале (најверојатно повеќе од 3ца ) така да нема да ве здрма ич.Предлог хорор филмче за во друштво, да не задрми малце?
Однапред благодарам!