Хорор филмови

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Овој ќе го симнам,штом најдам торент одамна му се токмам :icon_mrgr: има торент за колекцијата ама не ми се дават 7-8 ГБ :). Иначе и римејкот го има,ама овој послабо.
Можам да најдам торент одма, ама од Руски тракер, ќе треба акаунт да правиш и слично.

А ако ти требаат други добри хорори, пиши ми пп, да не трупаме овде бидејќи се многу пати препорачувани.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Се разбравте добра е :)

А

Анноун

Гостин
A наши хорори ? :D
Не сум гледал апла хорор наш ( ако има )
Вампирџијата не беше лош , де секс , де духче нешто . Занимлив ми беше. Како се викаше оној умрениот што им се појавуваше , Перо Кртот мислам .
Тој е најхорор филм што сум го гледал , наш . Има ли некој пожесток од овој ? :pos:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Halloween, Black Christmas ги имам гледано овиe другите ми се на листата. Инаку најдов една листа 100 најдобри хорори на сите времиња па по неа идам ги има и овие што ми ги предложи. Само се мислев за овие 3 филмови бидејќи се со повеќе делови па викам да не се римејк на првите делови.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Halloween, Black Christmas ги имам гледано овиe другите ми се на листата. Инаку најдов една листа 100 најдобри хорори на сите времиња па по неа идам ги има и овие што ми ги предложи. Само се мислев за овие 3 филмови бидејќи се со повеќе делови па викам да не се римејк на првите делови.
Има многу добри филмови на листата, ама ако сакаш да бидеш сигурен за некој одреден, знаеш кај да се обратиш.

А

Анноун

Гостин
Абе доста дававте предлози , ќе побарам да ме банираат од Филм и Тв , 300 филма имам на wacthlist , таман ќе ги поднамалам се распуцувате со нови :pos:

А

Анноун

Гостин
Легендарниот Dario D'Argento,неверојатно добар филм:
Само што им го бапнав саундтракот на фб на моите пријатели , точно во 00.00

Јас не можев да се изнарадувам кога го изгледав Suspiria. Ќе треба уште еднашка следнава недела да се пушти .

Boce Makedonco

Madridista
Член од
2 март 2009
Мислења
66
Поени од реакции
34
Само што им го бапнав саундтракот на фб на моите пријатели , точно во 00.00
Лоша работа си напраил брат, Ја се сеќавм кога го гледав прв пат, soundtrack -от го слушав дури и во сон, а исто добар Soundtrack има и The Omen од 1976.
Јас не можев да се изнарадувам кога го изгледав Suspiria. Ќе треба уште еднашка следнава недела да се пушти .

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Предлог хорор филмче за во друштво, да не задрми малце? :)

Однапред благодарам!

2

~2A

Гостин
Предлог хорор филмче за во друштво, да не задрми малце? :)

Однапред благодарам!
Јас би ти препорачал некој "слешер" да гледате во друштво.Нема никакви ефекти од паранормален филм,бидејќи сте се нафукале (најверојатно повеќе од 3ца :) ) така да нема да ве здрма ич.
Изгледа го Laid to rest (само првиот дел).
The colector

Мислам дека овие два би биле добро,доколку се одлучиш за "слешер". ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom