Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Е Судиии. Само незнам со каква боја ќе биде неговиот дрес. Црн или Жолт. А може ќе им стават нова Сина боја.

Од што волку го тупите.. баш сакам со некој гол од офсајд да тепаат Манчестер.. со некој непостоечки пенал. Да даде некој црвен за Арсенал.. Барем да имате за што да го тупите и понатака ;)

Ее времиња беа тоа,кога рајли царуваше,ама ете за среќа некој убоо га научил занаетот:),инаку тешко нас ќе беше.

И оп, сега Рајли на чело на Professional Game Match Officials Board и одлучува кој кај ќе суди. :icon_lol:

Од што волку го тупите.. баш сакам со некој гол од офсајд да тепаат Манчестер.. со некој непостоечки пенал. Да даде некој црвен за Арсенал.. Барем да имате за што да го тупите и понатака ;)

Чисто се сомневам на ваков исход. Кога до сега се случило нешто вакво....па сега да почне!

Јас не знам кој се осудил да гласа победа на арсенал :icon_lol: ај тие 5 нерешено што гласале сигурно се неупатени, ќе им прости дедо Боже Фергусон :icon_mrgr:
Е сега прибидејќи овде имам повеќе деца и синови, за разлика од плавине каде што имам отворено срце да кобам и колнам, од пуста мака ради ланските 8 гола нема да ве ребрам, само ќе пробам да ви го доловам мечот во сабота/недела whatever...тоа е кога млада индивидуа која скоро наполнила 18 години доаѓа дома во пијана состојба мислејќи дека го фатил господ за јајца и почнува да се курчи на домашните. Најстарата структура во домот, т.е. таткото го прекршува од ќотек со добро познатите олд скул пристапи како каиш, опасач, рекет (за тие со кеш и швалерки) и го брка од дома таа ноќ да ја помине пред врата и да запомни кој му дава леб. Така и вие млади пиштолчиња :icon_lol:
Поздрав до Македонец, Фејк, Топче итн...ако и овој пат не падне договор за групен секс, овај следење, пички сте!!!
Поздрав

Чисто се сомневам на ваков исход. Кога до сега се случило нешто вакво....па сега да почне!
хмммм... стварно не ми текнува коа се десило нешто вакво.. Можда со Ливерпул а и со челзи.. ама не сум баш сигурен..

Абе не сме ние Челзи или Ливерпул па така да ни праат :D

Да се потсетиме на некогашната легенда на Јунајтед, Мајк Рајли. Колку ли само успеси (пенали) им донесе.

не беше ова кога им ја прекинаа серијата на арсенал од 49 утакмици без пораз ? :pos::pos:ебати циркусот од лига.

Да се потсетиме на некогашната легенда на Јунајтед, Мајк Рајли. Колку ли само успеси (пенали) им донесе.
Сега чек малце ќе видиш навивачиве на Јунајтед ќе ти покажат како биле оштетени на овие мечеви.
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 13:11 ---
хмммм... стварно не ми текнува коа се десило нешто вакво.. Можда со Ливерпул а и со челзи.. ама не сум баш сигурен..
Нема везе оштетени бевте двете утакмици.
Исто и со Виган.
Слободно може да се жалите за судиите.

dragonsky
Не сме ние оштетени,оштетени сте вие.
Хардверот ви фаќа некој вирус и почнувате со карање/колнење на форум по членови демек тие се во роднинска врска со фудбалерите на Манчестер Јунајтед. :ROFLMAO:

Да не ја менувам темата во друг правец,само ќе речам "осмица на лото минатата година". ;)

Зошто мораше да ме потсетиш како копилињава ја тепаа утакмицата? Брука невидена, и тој смрдлив Рајли сум го мразел од тогаш ко најголем непријател. Гад!

Нема везе оштетени бевте двете утакмици.
Исто и со Виган.
Слободно може да се жалите за судиите.
Да бе да не беа судиите Манчестер сигурно немаше да го победи Виган. :icon_mrgr:

Победуваме, небитно дали 1 разлика или 6 како лани.

Ах што мерак ќе ми направат нервозите на арсеналовците за ван Перси... да почувствувате малку како ни беше на нас кога го гледавме Силвестре во дрес на Арсенал.

Победуваме, небитно дали 1 разлика или 6 како лани.

Ах што мерак ќе ми направат нервозите на арсеналовците за ван Перси... да почувствувате малку како ни беше на нас кога го гледавме Силвестре во дрес на Арсенал.

Дали си ти озбилен со споредбата? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom