Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ее времиња беа тоа,кога рајли царуваше,ама ете за среќа некој убоо га научил занаетот,инаку тешко нас ќе беше.
Од што волку го тупите.. баш сакам со некој гол од офсајд да тепаат Манчестер.. со некој непостоечки пенал. Да даде некој црвен за Арсенал.. Барем да имате за што да го тупите и понатака![]()
хмммм... стварно не ми текнува коа се десило нешто вакво.. Можда со Ливерпул а и со челзи.. ама не сум баш сигурен..Чисто се сомневам на ваков исход. Кога до сега се случило нешто вакво....па сега да почне!
Абе не сме ние Челзи или Ливерпул па така да ни праатОд што волку го тупите.. баш сакам со некој гол од офсајд да тепаат Манчестер.. со некој непостоечки пенал. Да даде некој црвен за Арсенал.. Барем да имате за што да го тупите и понатака![]()
Да се потсетиме на некогашната легенда на Јунајтед, Мајк Рајли. Колку ли само успеси (пенали) им донесе.
Сега чек малце ќе видиш навивачиве на Јунајтед ќе ти покажат како биле оштетени на овие мечеви.Да се потсетиме на некогашната легенда на Јунајтед, Мајк Рајли. Колку ли само успеси (пенали) им донесе.
Нема везе оштетени бевте двете утакмици.хмммм... стварно не ми текнува коа се десило нешто вакво.. Можда со Ливерпул а и со челзи.. ама не сум баш сигурен..
Зошто мораше да ме потсетиш како копилињава ја тепаа утакмицата? Брука невидена, и тој смрдлив Рајли сум го мразел од тогаш ко најголем непријател. Гад!Да се потсетиме на некогашната легенда на Јунајтед, Мајк Рајли. Колку ли само успеси (пенали) им донесе.
Да бе да не беа судиите Манчестер сигурно немаше да го победи Виган.Нема везе оштетени бевте двете утакмици.
Исто и со Виган.
Слободно може да се жалите за судиите.
Фала богу дека не може така со вас.Абе не сме ние Челзи или Ливерпул па така да ни праат![]()
Победуваме, небитно дали 1 разлика или 6 како лани.
Ах што мерак ќе ми направат нервозите на арсеналовците за ван Перси... да почувствувате малку како ни беше на нас кога го гледавме Силвестре во дрес на Арсенал.