кои царови се овие арсенал им даваат предност 4 гола на ридинг да јадат гомна некој смрдловци и после ги дупат 5:7 за малце да цицат на контра сите што изедоа лајна :***
ридинг

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кои царови се овие арсенал им даваат предност 4 гола на ридинг да јадат гомна некој смрдловци и после ги дупат 5:7 за малце да цицат на контра сите што изедоа лајна :***
""the ball must pass completely over the goal line between the goal posts and under the crossbar and no rules may be violated on the play""Дечко, ти нема смисла ова што го пиша. И да не ја помина линијата шутот на Волкот (а ја помина 100 посто), Џенкинсон ја закова во гол топката.
""the ball must pass completely over the goal line between the goal posts and under the crossbar and no rules may be violated on the play""
Па нели глеаш дека судијата го свири веќе голот пред да шутне џенкинсон
Кои ботови се овие арсенал, губат во 40та минута со 4-0и после му се смеат на ливерпул.
До утре сабајле,анкетава нагло ќе се зголеми за победа на Арсенал,а забораваат минатата година дека добија осмица.![]()
Е да ама сега за нас ќе гласаат и навиваат и фановите на Челзи и Ливерпул, здружена опозиција против диктаторот![]()
Го зедов и последниот лексилиум пред 5 минКако и да е очекувам борбеност на натпреварот само да им порачам на фановите од утд. не ве плаши ова малце што се деси ова вечерва ??![]()
Фала што ме потсети зошто Јунајтед ми е најомразена, најциганска, смрдлива екипа.Да се потсетиме на некогашната легенда на Јунајтед, Мајк Рајли. Колку ли само успеси (пенали) им донесе.