Носталгија за играта...

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Да не ви текнува на една ептен стара игра како мал ја играв ни тогаш името не и го знаев треба да направиш механизам значи сите делови што ти се дадени да ги составиш и тоа го пуштиш ако работи го минуваш левелот

Член од
19 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
85
Да не ви текнува на една ептен стара игра како мал ја играв ни тогаш името не и го знаев треба да направиш механизам значи сите делови што ти се дадени да ги составиш и тоа го пуштиш ако работи го минуваш левелот
The Incredible Machine.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не е pacman, црвено топче е и јаде зелени микрочипови, и треба да пази камен да не му падне на глава додека се движи.
Ја знам. И мене не ми текнува како се викаше. Многу добра беше и логичка.
Далеку стигнав, али не ја отпревртив :)

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
можно е и да е оваа ама некако друга верзија имам во глава сепак фала ке ја пробам и оваа :)

Едит таа е сеа видов подобро фала ти многу :))))
Да не е случајно Crazy Machines:
https://www.youtube.com/results?q=crazy+machines&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=w1
Има неколку продолжениа и сите се супер.

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Да не е случајно Crazy Machines:
https://www.youtube.com/results?q=crazy machines&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=w1
Има неколку продолжениа и сите се супер.
еј фала ќе ги симнам и двете сеа не знам која точно сум ја играл а можно е и двете бидејки не се секавам баш ама убаво што ги најдовте да се потсетам малце :)

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Аман бе, ностлагија за AC: Brotherhood? :D
епа како 2 години поминаа одкако е пуштена... Ја има оваа за ПЦ зш на времето на нинтендо ја играв кога бев мал ? Мислам да не знаете некој емулатор или нешто може и за флипер да изиграм 2 -3 жетона

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
епа како 2 години поминаа одкако е пуштена... Ја има оваа за ПЦ зш на времето на нинтендо ја играв кога бев мал ? Мислам да не знаете некој емулатор или нешто може и за флипер да изиграм 2 -3 жетона
И ја сакав така некако да ја конструирам реченицата, али бев без зборови :D
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:21 ---
Инаку дефинитивно една игра која секогаш ми буди добри спомени (не баш толку дамнешни, но сепак) е играта Fahrenheit

Неповторлива, интересна, психолошка и онака мој тип на игра :D . Ме потсетува малку на Раскољников од “Злосторство и Казна“ сеа коа ќе видам...Ја обожавам и планирам да си ја играм викендов :D

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
И ја сакав така некако да ја конструирам реченицата, али бев без зборови :D
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:21 ---
Инаку дефинитивно една игра која секогаш ми буди добри спомени (не баш толку дамнешни, но сепак) е играта Fahrenheit

Неповторлива, интересна, психолошка и онака мој тип на игра :D . Ме потсетува малку на Раскољников од “Злосторство и Казна“ сеа коа ќе видам...Ја обожавам и планирам да си ја играм викендов :D
не сум ја играл оваа можно е бидејки порано бев многу плашливец од хорор ниту филмови ни игри сум играл (не дека сеа не сум) :D

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
не сум ја играл оваа можно е бидејки порано бев многу плашливец од хорор ниту филмови ни игри сум играл (не дека сеа не сум) :D
Ауу обожавам хорор игри, највише да се внесам у нив...Сакам навечер да ги играм, обично така коа врне, со слушалки, темница и само тоа...Не дека не ми фуфка, али тоа ме диви :D Односно ми дава Анимално сетило, ко што би рекол Аристотел.

Kajgana Shop

На врв Bottom