The Incredible Machine.Да не ви текнува на една ептен стара игра како мал ја играв ни тогаш името не и го знаев треба да направиш механизам значи сите делови што ти се дадени да ги составиш и тоа го пуштиш ако работи го минуваш левелот
можно е и да е оваа ама некако друга верзија имам во глава сепак фала ке ја пробам и оваа
Овие две ги имав на нинтендото дома I miss those days
итн...
Ја знам. И мене не ми текнува како се викаше. Многу добра беше и логичка.Не е pacman, црвено топче е и јаде зелени микрочипови, и треба да пази камен да не му падне на глава додека се движи.
Да не е случајно Crazy Machines:можно е и да е оваа ама некако друга верзија имам во глава сепак фала ке ја пробам и оваа
Едит таа е сеа видов подобро фала ти многу )))
еј фала ќе ги симнам и двете сеа не знам која точно сум ја играл а можно е и двете бидејки не се секавам баш ама убаво што ги најдовте да се потсетам малцеДа не е случајно Crazy Machines:
https://www.youtube.com/results?q=crazy machines&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=w1
Има неколку продолжениа и сите се супер.
Аман бе, ностлагија за AC: Brotherhood?Counter strike 1.6
Assasians Creed brotherhood
епа како 2 години поминаа одкако е пуштена... Ја има оваа за ПЦ зш на времето на нинтендо ја играв кога бев мал ? Мислам да не знаете некој емулатор или нешто може и за флипер да изиграм 2 -3 жетонаАман бе, ностлагија за AC: Brotherhood?
И ја сакав така некако да ја конструирам реченицата, али бев без зборовиепа како 2 години поминаа одкако е пуштена... Ја има оваа за ПЦ зш на времето на нинтендо ја играв кога бев мал ? Мислам да не знаете некој емулатор или нешто може и за флипер да изиграм 2 -3 жетона
не сум ја играл оваа можно е бидејки порано бев многу плашливец од хорор ниту филмови ни игри сум играл (не дека сеа не сум)И ја сакав така некако да ја конструирам реченицата, али бев без зборови
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:21 ---
Инаку дефинитивно една игра која секогаш ми буди добри спомени (не баш толку дамнешни, но сепак) е играта Fahrenheit
Неповторлива, интересна, психолошка и онака мој тип на игра . Ме потсетува малку на Раскољников од “Злосторство и Казна“ сеа коа ќе видам...Ја обожавам и планирам да си ја играм викендов
Ауу обожавам хорор игри, највише да се внесам у нив...Сакам навечер да ги играм, обично така коа врне, со слушалки, темница и само тоа...Не дека не ми фуфка, али тоа ме диви Односно ми дава Анимално сетило, ко што би рекол Аристотел.не сум ја играл оваа можно е бидејки порано бев многу плашливец од хорор ниту филмови ни игри сум играл (не дека сеа не сум)