Носталгија за играта...

• Креатор на темата Креатор на темата edin4o
  • Време на започнување Време на започнување
Да не ви текнува на една ептен стара игра како мал ја играв ни тогаш името не и го знаев треба да направиш механизам значи сите делови што ти се дадени да ги составиш и тоа го пуштиш ако работи го минуваш левелот

Да не ви текнува на една ептен стара игра како мал ја играв ни тогаш името не и го знаев треба да направиш механизам значи сите делови што ти се дадени да ги составиш и тоа го пуштиш ако работи го минуваш левелот
The Incredible Machine.

nuts102807.png

Dangerous%20Dave_1.png

Paganitzu.png

trugg.gif

metalslug6-001.jpg

wonder-boy-2.png

итн... :)

Не е pacman, црвено топче е и јаде зелени микрочипови, и треба да пази камен да не му падне на глава додека се движи.
Ја знам. И мене не ми текнува како се викаше. Многу добра беше и логичка.
Далеку стигнав, али не ја отпревртив :)

можно е и да е оваа ама некако друга верзија имам во глава сепак фала ке ја пробам и оваа :)

Едит таа е сеа видов подобро фала ти многу :))))
Да не е случајно Crazy Machines:
https://www.youtube.com/results?q=c...al&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=w1
Има неколку продолжениа и сите се супер.

Да не е случајно Crazy Machines:
https://www.youtube.com/results?q=crazy machines&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=w1
Има неколку продолжениа и сите се супер.

еј фала ќе ги симнам и двете сеа не знам која точно сум ја играл а можно е и двете бидејки не се секавам баш ама убаво што ги најдовте да се потсетам малце :)

Аман бе, ностлагија за AC: Brotherhood? :D

епа како 2 години поминаа одкако е пуштена... Ја има оваа за ПЦ зш на времето на нинтендо ја играв кога бев мал ? Мислам да не знаете некој емулатор или нешто може и за флипер да изиграм 2 -3 жетона

епа како 2 години поминаа одкако е пуштена... Ја има оваа за ПЦ зш на времето на нинтендо ја играв кога бев мал ? Мислам да не знаете некој емулатор или нешто може и за флипер да изиграм 2 -3 жетона

И ја сакав така некако да ја конструирам реченицата, али бев без зборови :D
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:21 ---
Инаку дефинитивно една игра која секогаш ми буди добри спомени (не баш толку дамнешни, но сепак) е играта Fahrenheit
moral-2.jpg

Неповторлива, интересна, психолошка и онака мој тип на игра :D . Ме потсетува малку на Раскољников од “Злосторство и Казна“ сеа коа ќе видам...Ја обожавам и планирам да си ја играм викендов :D

И ја сакав така некако да ја конструирам реченицата, али бев без зборови :D
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:21 ---
Инаку дефинитивно една игра која секогаш ми буди добри спомени (не баш толку дамнешни, но сепак) е играта Fahrenheit
moral-2.jpg

Неповторлива, интересна, психолошка и онака мој тип на игра :D . Ме потсетува малку на Раскољников од “Злосторство и Казна“ сеа коа ќе видам...Ја обожавам и планирам да си ја играм викендов :D

не сум ја играл оваа можно е бидејки порано бев многу плашливец од хорор ниту филмови ни игри сум играл (не дека сеа не сум) :D

не сум ја играл оваа можно е бидејки порано бев многу плашливец од хорор ниту филмови ни игри сум играл (не дека сеа не сум) :D

Ауу обожавам хорор игри, највише да се внесам у нив...Сакам навечер да ги играм, обично така коа врне, со слушалки, темница и само тоа...Не дека не ми фуфка, али тоа ме диви :D Односно ми дава Анимално сетило, ко што би рекол Аристотел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom