_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Го развлекуваш муабетот, и поентата што сакам да ја доловам со мојот пост. Неважно дали Јуве ја освоил или не, или пак дека Интер ја освоил. Ти напиша дека доказ за Интер дека не местел е тоа што го освоил финалето во ЛШ, а јас ти напишав дека ако гледаш според тоа, и Јуве во 2005 и 2006 играше финале и полуфинале, можеби не освои трофеј, или како што го цитираш тој човекот Almost is nothing, но сепак тоа што Јуве играл во финале и полуфинале две години со ред значи дека тимот поседувал квалитет. Макар што едно е првенство, друго е ЛШ. (Ливерпул кога беше шампион, заврши 7 во Англија)
Јеп, секогаш кога се губиш низ аргументите пишуваш дека го развлекувам муабетот. Да ти разјаснам, ти напиша дека Интер бил потпомогнат, јас ти одговорив дека Интер одговори со триплета + 2 титули (настрана фактот дека Интер беше саботиран во време на Мурињо). Целта на целиот муабет ми беше дека Јувентус е мафија, класична патетична лопужана од фудбалски клуб, а истото го докажа и судот во Италија кога ги префрли во Серија Б и им изрече казни на раководителите на Јувентус.
Е сега јас ти викам дека мерило за сила (која што сеа наводно Јувентус ја има, хинт: Катанија) се пренесува и во ЛШ, а таму Јувентус неможат да го победат Нордсјаеланд. А ти пак се навраќаш на полуфиналето и финалето, што пак и пак и пак во графички приказ изгледа вака. 5>0.
Само сега гледам дека ти уствари халуцинираш. Во 2005 Јувентус отпадна од Ливепул во четвртфиналето, а во 2006 отпадна од Арсенал исто во четвртфинале.