Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Абе не се чувствувате нискоинтелигентни кога читате вакви срања?http://www.sportski.mk/statija/13079 citajte pi*ki smrdlivi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не се чувствувате нискоинтелигентни кога читате вакви срања?http://www.sportski.mk/statija/13079 citajte pi*ki smrdlivi
True....The referee makes mistakes, Juve don’t!
![]()
End of discussion![]()
јубилејот 50 утакмици без пораз ќе го прославиме токму na derbi della Italia со гол во 93та минута на Лусио со рака и од офсајд,за комплетно задоволство
True....
Just Juve pays the referee for the mistakes to be made....![]()
За натпреварот Катанија - Јувентус:Прво, пошто пиша во меѓувреме, објасни ми како тоа стоиш на „фактот“. Дали знаеш што е факт? Онака генерално, неврзано со темава.
Трофејот во ЛШ го сметам како кулминација на силата и доминацијата на тимот. Значи ако си јак во домашно првенство, таа сила мора да ја пренесеш и надвор, една или две години подоцна. Според тебе Интер го помагале, ама Интер одговори во со 5 (ПЕТ) титули во една година, со европска и светска круна.
А Јувентус бил во полуфинале и финале. Не, не, чекај да ти цитирам еден човек - ,,Almost is nothing''.
Од кога стана оф топик прашање најтесно поврзано со Серија А,или од толку безосетно и 24/7 тролање на Јувентус заборавивте за што е наменета темава.Оф топик: Која ќе ја даваат во среда на Телма? Во вторник играат Палермо-Милан така, а во среда се сите останати утакмици од 10тото коло.
Од кога стана оф топик прашање најтесно поврзано со Серија А,или од толку безосетно и 24/7 тролање на Јувентус заборавивте за што е наменета темава.
Го развлекуваш муабетот, и поентата што сакам да ја доловам со мојот пост. Неважно дали Јуве ја освоил или не, или пак дека Интер ја освоил. Ти напиша дека доказ за Интер дека не местел е тоа што го освоил финалето во ЛШ, а јас ти напишав дека ако гледаш според тоа, и Јуве во 2005 и 2006 играше финале и полуфинале, можеби не освои трофеј, или како што го цитираш тој човекот Almost is nothing, но сепак тоа што Јуве играл во финале и полуфинале две години со ред значи дека тимот поседувал квалитет. Макар што едно е првенство, друго е ЛШ. (Ливерпул кога беше шампион, заврши 7 во Англија)
Тоа се веќе факти, сега си поблиску до терминотЗа натпреварот Катанија - Јувентус:
Факт бр 1: Оштетена е Катанија. А што ќе се случеше ако го признаеја голот на Катанија, тоа спаѓа само во рамки на претпоставките, и секој можи да си извлекува теории.
Факт бр 2: Се додека не се докажи спротивното за натпреварот, паѓаат во вода сите обвинувања дека се НАМЕРНИ грешките на судиите во корист на Јувентус на овој натпревар. Независно дали биле 1,2,5 или 10. Тоа е факт. Дали тебе и на некој друг му изгледа поинаку не е битно.