Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Gol di Muntari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Две грешки, тенденциозно.Доста се бламирате![]()
Си се запрашал зошто сите медиуми коментираат за грешките во корист на Јуве а за твоиве „грешки“ се коментира само на Јуве фан сајтови?Две грешки, тенденциозно.
Викаш дека е поради корнфлекси?Навивачите на Јуве имале комплекси,а јадниве во недела претпладне,ден за одмарање и гледање фудбал напишаа повеќе од 20 страни за тоа како местачите Ѓубрентус со судии ја победиле Катанија,а и денес продолжуваат со истото темпо![]()
Јасно ми е зошто, да беше обратно ќе се коментираа. Барса-Милан? Имаше иста како првата “грешка“ па не престана да се збори. Втората “грешка“ е класичен намерен нокаут, тоа ако станало дозволено тогаш добро.Си се запрашал зошто сите медиуми коментираат за грешките во корист на Јуве а за твоиве „грешки“ се коментира само на Јуве фан сајтови?
Нема шанса да е точно тоа, која е логиката стативата да се брои како играч. Гарант е измислица од некоја сајт на Јуве, од некој како Панче Малдини.Јасно ми е зошто, да беше обратно ќе се коментираа. Барса-Милан? Имаше иста како првата “грешка“ па не престана да се збори. Втората “грешка“ е класичен намерен нокаут, тоа ако станало дозволено тогаш добро.
И за тоа правилото што некој го напиша дека стативите дејствуваат како противнички играчи, има ли негде официјално, зашто некако премногу глупаво ми изгледа за да е вистинито.
Викаш дека е поради корнфлекси?
Да не има врска со нешто друго... чек да видам, за што се играше ова фудбалов... аха:
Или за ова:
![]()
[/spoiler]