Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
И после некој ми вика навивачиве на јуве плачковци биле.Офф

Да си анти-Јуве на темава е шемата, ве гледам се подржувате меѓусебе, си стегате лајкој, аку убо е, дружете се.

Навивачите на Јуве имале комплекси,а јадниве во недела претпладне,ден за одмарање и гледање фудбал напишаа повеќе од 20 страни за тоа како местачите Ѓубрентус со судии ја победиле Катанија,а и денес продолжуваат со истото темпо :cuc:

Ја не знам зошто воопшто се трудите да им реплицирате,остајте нека си го истурат гневот на тастатура.Којзнае колку им се полни душата кога ќе напишат Јубе,местачи,криминалци,Серија Б и сл.

Катанија заслужи во најмала рака бод,затоа што беше стварно оштетена од судиите,тоа ниту еден фан на Јуве не го негира,али после читањево на овие 20 страни,ич не ми е жал што победивме на ваков начин.Искрено дај боже секој меч да има вакви одлуки во корист на Јуве,бар ќе имам што да читам во слободно време,кога ми е досадно.А најмногу сакам сега кога ќе играме со Интер,да има токму некоја ваква ситуација(гол на Јуве од офсајд,непостоечки пенал,или поништен гол на Интер како оној на Мунтари минатата година) е тек тогаш ќе биде забавно на темава.

Две грешки, тенденциозно.
Си се запрашал зошто сите медиуми коментираат за грешките во корист на Јуве а за твоиве „грешки“ се коментира само на Јуве фан сајтови?

Оф топик: Која ќе ја даваат во среда на Телма? Во вторник играат Палермо-Милан така, а во среда се сите останати утакмици од 10тото коло.

Навивачите на Јуве имале комплекси,а јадниве во недела претпладне,ден за одмарање и гледање фудбал напишаа повеќе од 20 страни за тоа како местачите Ѓубрентус со судии ја победиле Катанија,а и денес продолжуваат со истото темпо :cuc:
Викаш дека е поради корнфлекси?
Да не има врска со нешто друго... чек да видам, за што се играше ова фудбалов... аха:
49105main_popcorn.jpg

Или за ова:

scudetto_595067.jpg

Си се запрашал зошто сите медиуми коментираат за грешките во корист на Јуве а за твоиве „грешки“ се коментира само на Јуве фан сајтови?
Јасно ми е зошто, да беше обратно ќе се коментираа. Барса-Милан? Имаше иста како првата “грешка“ па не престана да се збори. Втората “грешка“ е класичен намерен нокаут, тоа ако станало дозволено тогаш добро.

И за тоа правилото што некој го напиша дека стативите дејствуваат како противнички играчи, има ли негде официјално, зашто некако премногу глупаво ми изгледа за да е вистинито.

Хинт: ај провери кога го добива шамарот овој, каде е топката?

Јасно ми е зошто, да беше обратно ќе се коментираа. Барса-Милан? Имаше иста како првата “грешка“ па не престана да се збори. Втората “грешка“ е класичен намерен нокаут, тоа ако станало дозволено тогаш добро.

И за тоа правилото што некој го напиша дека стативите дејствуваат како противнички играчи, има ли негде официјално, зашто некако премногу глупаво ми изгледа за да е вистинито.
Нема шанса да е точно тоа, која е логиката стативата да се брои како играч. Гарант е измислица од некоја сајт на Јуве, од некој како Панче Малдини.

Навивачиве на интер се молат да не тепаат со нерегуларен гол,а истот го прочитав и од некој навивач на Јуве.:facepalm:

Викаш дека е поради корнфлекси?
Да не има врска со нешто друго... чек да видам, за што се играше ова фудбалов... аха:

Или за ова:

scudetto_595067.jpg

[/spoiler]

Смени и ги само боите на траката,црно-бели,наместо плаво-црни.Нема што да се игра,во овие 20 страни прочитавме како на ова местачиве памет не им доаѓало,пак се враќале на старите навики,така да Скудетово годинава пред време се знае кај ќе иде.Интер и да сака не може против судии.

Пусти комплекси уште им траат :pos: После мечот на Јуве, се заборави голот од офсајд на Билан :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom