FIFA 13

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
А излезе друг крак или уште е тој првиот? Зошто уште кога го пуштиа ви пишаа дека не работи се како што треба ама зошто сите ги напињаа го пуштиа пред време.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Од кај виде дека е од играта жити се?
Зошто мене ниту еднаш ми нема крашнато на било кое место? :)
До кракот е, не е до играта. И тоа на секој пц, на различно место крашува. Буквално каде ќе му текне.
Кариера модот е каша попара, катастрофа жива. Знам дека е до играта затоа што и на официјалните форуми ги имаат истие проблеми.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Кариера модот е каша попара, катастрофа жива. Знам дека е до играта затоа што и на официјалните форуми ги имаат истие проблеми.
Незнам друже шо да ти речам.
Кај мене до сега нема ама баш ниту еднаш крашнато на било кое место.
И јас го пратам ЕА форумот и освен проблем со конекцијата/серверите понекогаш, друго немам начекано :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Позајмените играчи се кај мене проблем. Неможам да ги отворам т.е. крашнува ко ќе ги отворам „Sell players“ и „ Contracts“

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И јас имам послаба конфигурација од неговата ама и кај мене тераше без проблем се додека не почна да сецка играта.
Кај мене од време на време сецка по 2-3 секунди и после убо си тера. Ама мене хард дискот ми е пред умирање, до него е

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Значи играва како повеќе ја играм толку повеќе ги пцувам EA.
Па добро бе, зошто не го поправат impact engin-от, му клизаш директно на топка овој ти свири пенал.
Друга ситуација, се местиш за шут, некој од позади коа те збере онака асалната, ok people nothing to see here.

Вчера играм и дава +1 минута продужеток, а притоа јас бев во напад. Откако отиде во корнер и голманот ја шутна, не свиреше крај него како што си е редот, мора во 90+ гол да дадат.
За среќа успеав некако да им ја земам и не израмнија. Па пичка му матер, кај се видело тоа, не ни играв против Јунајтед па така да прави!

Кој кур чоече. Па дури вчера на еден натпревар на рекламите од страна пишуваше fifa 13, the best football game.
Пизда ви материна никаква, имате среќа што пес е уште поголемо срање па вас мора да ве играм, крвта да ви ебам!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дај некој нека ми ги кажи контролите сите оти никако не можам да се снајдам....

Kajgana Shop

На врв Bottom