Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
иам слушнато на времето некој кај зелено пазарче имало, ама...
Tuka si greshka malce.....za majstor idi kaj gievski u stara carsija....ne znam kade e tacno ama kje prasas i kje te upatat....znae sve covekot u vrska so drveni instrumenti a i ne e mnogu skap........
Како и сите почетници почни да ја учиш Metallica-Nothing else matters; Animals-House of the rising sun; System of a down-Lonley day; Nirvana-Smells like teen spirit; Iggy Pop-The passenger; Beatles-Let it be; The Godfather theme; Јовано Јованке.ja pocnav da ucam gitara pred dva meseca.i imam mn golema zelba da naucam.Sam si ucam i daj kazete nekoj dobar sovet za ucenje :icon_neut:icon_neut:icon_neut
симни си guitar pro ако веќе сакаш сам да учиш, најбољи софтвер ти е за читање на таблатури и најголем бр. сасмоуки гитаристи учеле баш од овоа (бтњ и ја) и според мене е многу практичен. мислам дека и сајтот беше www.guitar-pro.com
Нема везе.Донт тејк ми уронг, али лошо е да се почне да со таблатури и акорди на готово, така се дешаваат сакати музичари.
Ради слухот зборам. Сигурно дека одпочеток не може да се очекува многу, али добро би било да се развива од почеток.
Пример, може да проба да скине песна, па после да ја провери од гитарпро или слично...
Али вака на готово...не е на арно.