Medal of Honor: Warfighter

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan1997
  • Време на започнување Време на започнување
Battlefeald гејмплеј со COD приказна , веке видено досега. Не сум нешто воодушевен од играта и некако нишанот ми е тромав неможам да се навикнам ... сепак далеку од лоша игра но не и ѕверска. Сега за сега , ништо посебно. Ке видиме другите мисии.

После неколку изиграни мисии заклучокот до сега

• Играва иако е на фрост 2 енџинот не изгледа убаво. BF3 100000 пати е поубава
  • Досадна е , одиш пукаш убиваш. И пак истото.
  • Што е финтава со влегувањево во вративе? 4 мисии поминав до сега а преку 10 врати отворив и со флеш бомба им влегуваш.
Сега за сега играва повеќе од 6-ка не заслужува
П.С
Дури од што има толку врати за пробивање, можете и да ги отклучите останатите начини за да им влезете. Дали ќе ја удрите вратата со нога, дали со чеканче или други глупости. Се што треба да направите е да им давате headshot на терористите внатре. А тоа е многу лесно бидејќи кога влегуваш е во забавена снимка и тоа досто долго.

После неколку изиграни мисии заклучокот до сега

• Играва иако е на фрост 2 енџинот не изгледа убаво. BF3 100000 пати е поубава
  • Досадна е , одиш пукаш убиваш. И пак истото.
  • Што е финтава со влегувањево во вративе? 4 мисии поминав до сега а преку 10 врати отворив и со флеш бомба им влегуваш.
Сега за сега играва повеќе од 6-ка не заслужува

П.С
Дури од што има толку врати за пробивање, можете и да ги отклучите останатите начини за да им влезете. Дали ќе ја удрите вратата со нога, дали со чеканче или други глупости. Се што треба да направите е да им давате headshot на терористите внатре. А тоа е многу лесно бидејќи кога влегуваш е во забавена снимка и тоа досто долго.
Добро а на BF или на COD Шо правиш ? Одиш силуваш, бурек купуваш, ниви копаш ? Не можам да те разберам не знам шо сакаш од оваква пукачка игра ? Дали свадба да има на среде мисија едно оро да свртиш или не знам......

Battlefeald гејмплеј со COD приказна , веке видено досега. Не сум нешто воодушевен од играта и некако нишанот ми е тромав неможам да се навикнам ... сепак далеку од лоша игра но не и ѕверска. Сега за сега , ништо посебно. Ке видиме другите мисии.

Тромав нишан? Ти дечко најверојатно играш со испод 30 FPS па затоа ти е тромав нишанот и играта не ти е респонзивна. Што конфигурација имаш?

Озбилно е чуден нишанот, не е до фрејмрејтот, не е ко во BF да речеш бидејќи и таму сите оружја имаат доста recoil но сето тоа е направено многу добро и реално, овдека ништо не можеш да погодиш кога си на ACOG.
Иначе не ми се бендисува и мене играва многу, приказната па ич, појма немам што се дешава, те шета цело време де во минато време мисии де сега. Го има ова и во други игри но е многу подобро направено од овдека. И не можеш да земеш друго оружје освен тоа што го добиваш на почеток на мисија, а извадиш пиштол и сакаш да се вратиш на земеното оружје, автоматски го фрла и се префрла на претходното. :rolleyes:
Едино што ми се бендиса е графиката и оптимизацијата, на Q8200 и 5750 (870 core/1310 mem OC) на 1280x1024 со све на Ultra, уклучено HBAO и Motion Blur ретко паѓа под 40-45 фрејма. За мултиплеер не знам бидејќи не сум ја купил, ама што се однесува до синглплеерот и приказната, претходната Medal of Honor 2010 беше подобра.

Тромав нишан? Ти дечко најверојатно играш со испод 30 FPS па затоа ти е тромав нишанот и играта не ти е респонзивна. Што конфигурација имаш?

i5 3.0 , 10 gig ram , 650 gtx ...

Веруј не е до конфигурацијата ,, едноставно неможев да го навикнам нишанот па ми беше тромав. COD и BF3 неможат да се споредат со играва , јасно е дека е само една бледа копија.

Освен мисијата во Босна се друго е meh...

i5 3.0 , 10 gig ram , 650 gtx ...

Веруј не е до конфигурацијата ,, едноставно неможев да го навикнам нишанот па ми беше тромав. COD и BF3 неможат да се споредат со играва , јасно е дека е само една бледа копија.

Освен мисијата во Босна се друго е meh...

Јас од ова што можев да забележам од интернет до сега, играта е ГРОМ. 99.9 % ми е симнувањето, ќе ја пробам па ќе ве известам дали ви држат вода коментарите.

Баш сеа и јас ја пробав... Ептен е безвезе играва. И да, нишанот е ептен лош затоа што програмерите заборавиле дека кога си зумиран не е баш најпаметно да го изминуваш истото растојание при движење на маусот како и кога не си зумиран. Т.е, за разлика од сите други игри каде што при зум имаш по-прецизно движење, овде истото движење е и кога си во зум и кога не си (исто растојание на мониторот изминува). И затоа е некако чудно.

И некако многу лесно се гине.

Али барем сцените меѓу мисии се одлично изрендерирани (y)

Мене ми е супер. Не ми смета што има некои недостатоци со нишанењето, лесно ќе се навикнам, особено кога ќе ми пристигне новата HD 7770 OC.

Дечки не спуштајтеја Deluxe Edition од Zamunda. Како прво кракот има вирус а тоа е Trojan Downloader и не е некој си обичен вирус како и сите кракови што ги имаат фајќано анти вирусите (90 % од нив се лажни секако). Одкога ќе ја уклучите MOHW.exe, во Task Mаnager во Processes се појавува svhost.exe (32), значи не го мешајте svchost тоа е сосема друго нешто од мајкрософт. Јас не користам анти вирус али сепак осетив како компјутерот ми титка како да стегам 101 копче на тастатурата, ми исклучува некои програми за време на нивна работа а и се куца само Q (успат пробав и друга тастатура што значи не ми е заглавено копчето или некој друг проблем). Како второ после 3-тиот левел играта се исклучува, се појавува грешка од Origin со порака Reinstall the game и како 3 симнетесија FLT верзијата ем е помала за 0.8 GB, ем кракот е постабилен :)

Играва е далеку од COD и BF3:
- Ја користам FLT ... имам проблем. Ми се дуплира звукот или касни ?
- И на најниските перформаси е исто. И тоа ме нервира. ПОМОШ

imam problem samo sto ke ja zavrsam misijata finding ferez imam samo crn ekran ne se pojavuva loading i koga ke stisnam na esc me frajka vo meni a nikako ne mi ja pocnuva slednata misija ako znae nekoj sto bi mozelo da bide neka pise

Баш сеа и јас ја пробав... Ептен е безвезе играва. И да, нишанот е ептен лош затоа што програмерите заборавиле дека кога си зумиран не е баш најпаметно да го изминуваш истото растојание при движење на маусот како и кога не си зумиран. Т.е, за разлика од сите други игри каде што при зум имаш по-прецизно движење, овде истото движење е и кога си во зум и кога не си (исто растојание на мониторот изминува). И затоа е некако чудно.

И некако многу лесно се гине.

Али барем сцените меѓу мисии се одлично изрендерирани (y)
Добро шо се случи со мислењето ? Не ти се допаѓа па некој моредарор го избришал ? Пак ќе пишам, ти не си компетентен за збориш за програмерите кои што ја развивале играва, значи ти да си некој фактор ќе си бил некој девелопер негде, а не овака кењаш на се и сешто, + многу лесно се гинело ? Епа шо да се шеташ ко терминатор и сите партал да ги правиш а тебе куршум да не те пробива ? Иди земи играј си СИМС

Добро шо се случи со мислењето ? Не ти се допаѓа па некој моредарор го избришал ? Пак ќе пишам, ти не си компетентен за збориш за програмерите кои што ја развивале играва, значи ти да си некој фактор ќе си бил некој девелопер негде, а не овака кењаш на се и сешто, + многу лесно се гинело ? Епа шо да се шеташ ко терминатор и сите партал да ги правиш а тебе куршум да не те пробива ? Иди земи играј си СИМС

Ова мислење нема да ти го избришам, за да служи како пример.

Секој има право на свое мислење, и никој не треба да биде "нападнат" поради тоа мислење. Он ако мисли дека нишанот не бива, негово мислење, не мора да се согласуваш, можеш на цивилизиран начин да се искажеш, со аргументи или штознам јас, дека всушност нишанот е добар, сеедно. А не да ги навредуваш неговите програмерски способности.

а и се куца само Q (успат пробав и друга тастатура што значи не ми е заглавено копчето или некој друг проблем).

И мене ми се дешава ова со Q, а и немав идеја што може да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom